|
![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
No to jeszcze ja napiszę
![]() Z każdym odcinkiem Barney coraz bardziej mi imponuje ![]() ![]() Nowy domek ( a może willa ![]() Już 50 odcinek, a Gina dalej pracy nie ma ![]() Wrogarianie przesadzasz!!! Barney nie zostawi Giny!!! Jak tak będzie..... to cię zabije bo wykrakałeś ![]() Czekam na next Ostatnio edytowane przez Słodki Pan Ciastek : 24.02.2013 - 21:24 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zawszę jak widzę, że dodałaś post, pierwsze co robię to lecę po chipsy, potem zajadam je i czytam :p
A teraz o odcinku. Jak tak patrzyłam na cierpiącego Noaha, to mi się go tak przykro zrobiło. Gdybym miała możliwość to normalnie wlazłabym do tego kompa i go przytuliła. Biedny ![]() I w sumie rozumiem jego atak na Barney'a. Pewnie zareagowałabym podobnie, ale to może dlatego, że mamy chyba podobne charaktery ;p No a co do drugiej parki, to romans kwitnie :d Zauważyłam ostatnio rozkwit facetów sprzątających ![]() Dobrze, że chociaż w simsach można sobie pomarzyć i kreować te ideały ![]() Ech... no co tu więcej... standardowo czekam na ciąg dalszy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|