![]() |
#41 |
Reputacja: 10
|
![]()
ech.....nie wiem czy kontynułować te Ojsg przez ogólny klimat fs [czyli ludzie oceniają jakby to bylo fs]i dlatego że ludzie do tego tematu wstawiają obraźliwe tagi nie wiem kiedy bedzię 4 odcinek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mile dam nastęny odcinek jak wszystko pobiore itp.[pewnie tu mnie od takiej strony nie znają ale takie sprawy troche załatwiam ![]() E2:przerwa bo rudzielec sie do mnie przyczepił Ostatnio edytowane przez zły chipsik wrogar : 16.02.2013 - 16:58 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
|
![]()
Oj nie, nie rób z siebie ofiary, to że użytkownicy chcą, żebyś pisał bez karygodnych wręcz błędów nie oznacza, że oceniają to jak fotostory.
Ale mówiąc o odcinku... Cóż, trochę szybko. Nie wiem, kim jest ten facecik z gołą klatą. Serio. I przyjemniej czytałoby się, gdybyś częściej stawiał kropki. Yup. ![]() Cóż, tak czy siak, powodzenia. P.S. Co to za geniusze dały takie tagi? Serio, ludzie, pomyślcie trochę nad sobą, bo to już zbyt wredne jest.
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]()
Zgadzam sie ze Stefenowa, nie mozna tak komuś obrzydzać pisania tutaj, zastanówcie się, czy wam by było milo czytać takie tagi we własnym temacie?
Wrogarian nie bierz do głowy, dawaj kolejny odcinek, z czasem się wyrobisz. ![]()
![]() |
#44 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ja mu nic nie zniechęcałem. Sam miałem, albo nawet robię błędy w moim OJSG. No, ale chcę, żeby lepiej pisał. Czy to coś złego?? Wrogarian nie obrażaj się ja po prostu ci pomagam, a nie na odwrót.
Nie bierz sobie do głowy moich debilnych tekstów ![]() Wstawiaj odcinek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]()
ludzie słuchajcie mam problem z kompem więc na odcinek troche poczekacie za niedługo przedstawie wam nowe postacie które zadebiutują w 4 odcinku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]()
Czyli nie będzie już Klary itp.?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
ona będzie i inni też tylko napisałem że ZADEBIUTUJĄ czyli stare postacie zostaną tylko dołączą nowe a klara itp.nadal będzie
Edit:dobra to te postacie pisze to by zprezentowac nowe postacie no i to są informacje o nowym odcinku dobra.....zacznijmy może od nowej simki: imie i nazwisko:Shelly crash jej zdjęcie: [IMG]http://i54.************/2yn2tzd.jpg[/IMG] nie wiem czy ją widać więc dodam jej zdjęcie jak gada do siebie [to świruska ma ceche szalona więc może rozmawiać ze sobą jak ktoś nie wie] [IMG]http://i51.************/2ih4gtu.jpg[/IMG] co o niej powiem:wariatka i tyle dodam że jest w ciąży nie powiem z kim wspomne też że w OJSG zrobi coś skandalicznego ma grupę wiekową ''młody dorosły''ile ma lat konkretnie będzię w odcinku tylko spostrzegawczy to zobaczą stan cywilny ![]() przeszłośc:za czasów szkoły chodziła z Duncanem ok a teraz facet Imie i nazwisko:Austin than [imię te zostało zaczerpniete z filmu ''Austin i Ally] jego zdjęcie: [IMG]http://i53.************/30llyxx.jpg[/IMG] warto też coś o nim wspomnieć:ma grupe wiekową ''młody dorosły''ile ma lat dowiecie się w odcinku co zrobi w OJSG? napewno coś dobrego przeszłośc:nie ma przeszłości o której warto wspomnieć [nawet jej nie wymyśliłem] stan cywilny:kawaler mam nadzieje że zabardzo niczego tu nie zdradziłem A i teraz zdjęcia są troche większe nisz wcześniej jak będą za duże to zmniejsze Ostatnio edytowane przez zły chipsik wrogar : 27.02.2013 - 19:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Reputacja: 14
|
![]()
Zdanie zaczyna się dużą literą
![]() Nie wiem po co to pisałeś. Skoro to i tak zwykłe imię. To, że się dowiedziałeś o tym imieniu w jakiejś bajce, serialu (ja tam nie wiem z czego) to nie znaczy, że musisz to pisać. To zwykłe imię. Dużo osób takie ma. Mam nadzieję, że szybko dodasz odcinek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]()
Nie doczytałam do końca
![]() Mam nadzieje że szybko dodasz odcinek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Reputacja: 12
|
![]()
Jej! Nie ma to jak chodzić w zimie w krótkich butach, chociaż śnieg jest ponad kostki.
Jego stan cywilny to Anna? I tak jak Słodki Pan Ciastek napisał: Nazwisko, również pisze się z dużej litery. Poczytaj trochę o przecinkach i będzie lepiej, bo tekst bez przecinków, czyta się gorzej. Ostatnio edytowane przez Chwalisława : 28.02.2013 - 15:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|