![]() |
#5 |
Reputacja: 12
|
![]()
Cześć, jak mówiłam nie będę cię prosić o pozwolenie i skomentuje
![]() 1. dom: ogród i bryła: bryła jest trochę dziwna, ładne kolory, ale dach wchodzi w okna! Jestem przyzwyczajona do dwójki, dlatego zdziwiło mnie na początku, że ten samochód jest tak zastawiony ![]() ![]() ![]() parter: nie jest źle, tylko przeszkadza mi ta wielka lampa, która stoi przy wejściu do... Kuchni jak mniemam? ![]() I piętro: człowieku powiedz mi dlaczego tam nie ma ścian? ![]() ![]() ![]() dam ci 6/10 ![]() 2. dom ogród i bryła: dom z zewnątrz prezentuje się bardzo ładnie, tylko może za dużo tej fauny z przodu. kuchnio-jadalnia - ciemno tam, podobnie jak w całym domu :< ładnie utrzymany styl, tylko to takie kolorowe zdjęcie nie za bardzo tam pasuje ![]() salon: fajnie, że jest dużo zieleni, często tego brakuje w domach, ale tam to przesada XD z każdej strony jest się otoczonym przez te badyle łazienka - nie mam uwag ![]() sypialnia - ładna pościel, jednak upieram się przy tym, że cegła w domu nie jest dobrym pomysłem <wewnątrz ![]() ![]() ogólnie jest lepszy niż 1. więc daje 7,5/10 (cieeeemno strasznie ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|