| 

| 
		#1 | 
| 

Reputacja: 12 

| 

A więc. Spróbowałem wybudować mały domek na przedmieściach dla młodej pary zakochanych (albo bardzo dobrych przyjaciół, którzy nie boją się spać razem). Dom wybudowany w centrum miasta Monte Vista. Na początku potrzebowałem go do celu własnej gry, ale postanowiłem go zaprezentować całemu forum. Zapraszam. 

Bryła: ![]() ![]() ![]() Mini ogród: ![]() Parter: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I Piętro: ![]() ![]() ![]() Łazienka na II piętrze: ![]() Rzuty: I Piętro: http://i.imgur.com/joVPxit.jpg Parter: http://i.imgur.com/CBNXwpP.jpg Dziękuję i zapraszam do komentowania. Ostatnio edytowane przez Alcioo :33 : 27.02.2013 - 18:38  | 
| 
		 | 

| 
|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

Ogólnie domek mi się podoba. 

Bryła i ogródek są ok. Jedyne, co mi nie pasuje to łazienka. Nie jest oddzielona niczym od reszty II piętra. Sypialnia jest niezła. Miło się patrzy na wszystkie pomieszczenia. Chętnie pograłabym w takim domku  

| 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#3 | 
| 

| 

Mnie się łazienka bardzo podoba. Jest to odważny wybór, ale sama mam znajomego, który w kawalerce ma wannę w sypialni. Chociaż fakt, że toaleta powinna być osobno. I nie chodzi tu o intymność, ale raczej zapachy  

![]() Mnie osobiście brakuje tylko odrobiny trawy. Nie przywykłam do tereny w całości pokrytego kostką. Mimo to daję mocne 9/10  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#4 | 
| 

| 

Postanowiłem odświeżyć mój 3 domek ogólnie z całej gry The sims 3. Jest to podstawowy domek jednak bardzoo zmodyfikowany. Zapraszam na prezentację. 

Bryła: ![]() ![]() ![]() Kuchnia, salon oraz jadalnia: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() ![]() Sypialnia: ![]() ![]() ![]() ![]() Rzut: ![]() Dziękuję za oglądnięcie, zapraszam do komentowania 
		 | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#5 | 
| 

| 

Cześć, jak mówiłam nie będę cię prosić o pozwolenie i skomentuje  

![]() 1. dom: ogród i bryła: bryła jest trochę dziwna, ładne kolory, ale dach wchodzi w okna! Jestem przyzwyczajona do dwójki, dlatego zdziwiło mnie na początku, że ten samochód jest tak zastawiony     dziwne jest też to, że to małe jeziorko jest tak blisko asfaltu   no i.... Drzewa na brukowej kostce?parter: nie jest źle, tylko przeszkadza mi ta wielka lampa, która stoi przy wejściu do... Kuchni jak mniemam? ![]() I piętro: człowieku powiedz mi dlaczego tam nie ma ścian?   chciałbyś mieć taką otwartą łazienkę?   Ze zdjęć nie wiele mogę powiedzieć, nie mogę się tam połapać.... Z rzutu pytam: dlaczego gałęzie wchodzą w dom? ![]() dam ci 6/10 ![]() 2. dom ogród i bryła: dom z zewnątrz prezentuje się bardzo ładnie, tylko może za dużo tej fauny z przodu. kuchnio-jadalnia - ciemno tam, podobnie jak w całym domu :< ładnie utrzymany styl, tylko to takie kolorowe zdjęcie nie za bardzo tam pasuje ![]() salon: fajnie, że jest dużo zieleni, często tego brakuje w domach, ale tam to przesada XD z każdej strony jest się otoczonym przez te badyle łazienka - nie mam uwag ![]() sypialnia - ładna pościel, jednak upieram się przy tym, że cegła w domu nie jest dobrym pomysłem <wewnątrz  > za to lubię takie mnóstwo zdjęć   ale ten fotel w rogu... Nie dość, że zabarykadowany tymi trzeba kwiatkami, to jeszcze nad nim półeczka, jak tam siedzieć?!ogólnie jest lepszy niż 1. więc daje 7,5/10 (cieeeemno strasznie  )

Majestatyczność  
			 | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#6 | 
| 

| 

Też pozwolę sobie skomentować  

![]() Odniosę się do tylko do drugiego domku. Bryła jest całkiem ok, wielkość taka jaką lubię. W kuchni moim zdaniem jest za dużo tych obrazów i ten stół w tym miejscu mi nie odpowiada. Szafki ładne, ale czy tam nie ma w ogóle lodówki? Co do dalszej części to nie podoba mi się ta półka obok biurka z komputerem, tzn. rozumiem, że chciałaś specjalnie żeby akurat tak stała, ale może lepsza byłaby taka "dwustronna"? Reszta ok, łazienka chyba najlepsza  . Sypialnia bardzo ciekawa, trochę niechlujna, fajnie to wyszło. Aczkolwiek sama nigdy nie chciałabym cegieł w sypialni  . A wejście do tego pokoju jest tylko z tarasu? No i właśnie, jak usiąść na tym fotelu zastawionym przez roślinę? ![]() Moja ocena to: 5,5  
		 | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#7 | 
| 

| 

1 domek: Ogród jest baardzo skromny, prawie go nie ma. Cos z drzewami Ci nie wyszło  

Bryła nawet mi się podoba, skromnie ale ładnie. Co do wnętrz, to panuje tam kompletny... nieogar? Nie wiem, czy mogę to tak nazwać   Łazienka połączona z sypialnią jakoś do mnie nie przemawia.2 domek. Bryła ok, chociaż ta weranda jakoś nie trafia w mój gust. Jeśli chodzi o wnętrza, to podoba mi się tylko łazienka i sypialnia, wstawiłabym tam tylko inne łóżko. W kuchni za dużo jest obrazów i wieszaków, czy cokolwiek to jest   salonik i gabinet są za puste jak dla mnie. Ogólnie nie jest źle, ale mogło być lepiej  

______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.''  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#8 | 
| 

| 

1 dom 

super! pięknie zagospodarowane wnętrze 2 dom to samo co wyżej pięknie! brak oświetlenia tylko 9/10  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#9 | 
| 

| 

Dom nr 3. 

Bryła: ![]() ![]() ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() ![]() Sypialnia: ![]() ![]() [IMG]http://i.imgur.com/29Kt***.jpg[/IMG] ![]() Kuchnia i jadalnia: ![]() ![]() ![]() Taras i ogród: ![]() ![]() ![]() ![]()  To tyle. Dziękuję za przejrzenie zdjęć i zapraszam do komentowania. 
		 | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#10 | 
| 

Reputacja: 14 

| 

Nie wiem czemu, ale jakoś mi się nie podoba ten dom. 

Jedynie spodobał mi się taras, kuchnia i łazienka. Reszta to tak po trochu. Moja ocena to 6/10  | 
| 
		 | 

| 
![]()  | 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |

| 

|