![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Mnie sie podoba.Wybieram a
"Przynęta" odc.13 Czuła ze musi zobaczyć co się stało.Wstala z łozka i wyszła z sali."dziwne ze nikt inny nie wyszedł zobaczyć co się satało"pomyslała i poszła długim szpitalnym korytarzem.Niewiedziala co robi.Przeciesz nawet nie wie skąd ten krzyk, a jednak idzie.Idzie jakby wiedziala gdzie ma iść.Zatrzymala się na końcu korytarza i weszła do jakiejs sali.Usłyszała płacz.Ktos szlochał, ale było ciemno i Kate nic nie widziała.Chciala oświecic światło ale jakoś cos jej mówiło "nie oswiecaj tego swiatła".Weszła bardziej do środka pomieszczenia. -Kto tu jest?Czemu płaczesz?-spytała -Pamiętaj...nigdy nie czerwona!Nigdy!-powiedzial ktos i zniknął. -Co!?-Kate niewiedziala o co chodzi.-Gdzie jesteś?!Wracaj! Do sali weszla pielęgniarka i oświeciła światło. -Prosze pani, noca nie wolno chodzić po szpitalu.Prosze wrocić do swojej sali i połozyć się spac. -Tak, ja bardzo przepraszam juz idę.a...nie slyszala pani tego krzyku? -Jakiego krzyku? -Musialo mi sie zdawać-odpowiedziała Kate i poszla się połozyć. CDN |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|