|
![]() |
#1 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
U mnie jest pełno tych zielonych smrodków, chyba też wyprowadzę mojego sima..
Nie ma grupy artystów, są tylko te 3 pierwsze ![]() Buntownikom pomaga malowanie graffiti lub grzebanie w koszu na śmieci. Ważniacy często trenują na stadionie, do wyboru jest mnóstwo dyscyplin, np. rugby, siatkówka, hokej itp. ale oczywiście samej gry nie widzimy.. Dostać się do grup pomaga też nagroda szczęścia życiowego za 2000 punktów, która podwyższa wskaźnik przynależności. Można ją wykupywać w nieskończoność, do każdej grupy jest osobna taka nagroda. W grze pojawił się megafon dzięki któremu można wyznać komuś miłość lub zwoływać strajki o określonej godzinie i na określony temat. Tematów jest wiele i maja różne stopnie trudności od 1 do 3. Obok akademików znajdują się tablice ogłoszeń, które robią za skrzynkę pocztową. Można tam również znaleźć wyzwania (np. grzebanie w śmietniku lub bieganie nago po mieście ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi szczerze pierwszy raz podobają się fryzury
![]() Podobają mi się też Simowie, którzy chodzą po uczelni. Już nie wszyscy są tacy brzydcy jak w poprzednich dodatkach ![]() Te grupy socjalne też są świetne, chociaż nie wiem czemu w polskiej wersji nie ma "hipsterów" To, co mi się nie podoba to fakt, że biega się tam i spowrotem na zajęcia do rabbit hole na 2godziny i tak pół dnia :/ w simach 2 można było raz iść na wykłady albo w ogóle i reszta czasu spędzało się na studenckim życiu i imprezach ![]() Nie podoba mi się też, że jest tak mało czasu... Poza tym narazie po kilku godzinach graniach nie zauważyłam nic co by mi przeszkadzało ![]() Ostatnio edytowane przez AiOtsuka : 07.03.2013 - 08:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|