|
![]() |
#1 | ||||||
Reputacja: 11
|
![]() Ile komentarzy! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ************************ A teraz wstawiam kolejną postać. Trochę dziwna z nią sprawa - najpierw chciałam zrobić coś zupełnie innego niż do tej pory i stworzyć taką słodką, eteryczną blondyneczkę w sukieneczce ( ![]() ![]() Z góry uprzedzam, że przesadzony nos jest celowy! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Malin : 09.03.2013 - 08:40 |
||||||
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem, czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale ja także obserwuję Twój temat, tylko u mnie zawsze gorzej z komentowaniem.
![]() Simka jest śliczna. Jak zawsze zresztą. Ma bardzo porządne soczewki, te usteczka są naprawdę urocze (ja niestety potrafię robić tylko jakieś zmutowane ![]() Co najważniejsze - urzekająca jest jej delikatność, a zarazem zadziorność. No i kolejny plus za prostą grzywkę (mam jakiś fetysz jeśli chodzi o takie grzywki). Co tu dużo mówić. Darzę Twoich simów tak samo mocną sympatią, co Ty moich, mimo, iż raczej tego nie okazuję. E: Teraz zauważyłam, że na pierwszym zdjęciu przypomina pana Ledgera. (Uwielbia[ła]m go i nadal nie mogę się pogodzić ze świadomością, że nie żyje. ;___; ) Ostatnio edytowane przez Letown : 09.03.2013 - 00:32 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|