|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Mam ten zestaw. Kasa jest rewelacyjna i je¶li kto¶ nawet nie chce całego kina (sama go na razie nie używam, bo mi nie pasuje do Monte Vista) warto j± kupić gdyby pojawiła się osobno. Zestaw składa się z automatu na bilety oraz bramki, drzwi i łuku. Przed budynkiem/płotem stawiamy kasę i zagradzamy wej¶cie bramk±/drzwiami itp.. Ta bramka ma mnóstwo opcji kogo ma zatrzymywać a kogo przepuszczać. Możliwe jest np. tworzenie klubów nocnych tylko dla dorosłych. Żeby wej¶ć dalej Sim musi kupić bilet czerwony, zielony, niebieski lub żółty. (wybieramy wcze¶niej z jakim kolorem biletu bramka ma przepuszczać) Wszystkie s± po 10 simoleonów. Moje Simy już maj± przechlapane.
Żadnych darmówek . Musz± płacić za basen, siłownię, muzeum. Nawet park z łowiskiem zrobiłam im płatny. Jak mi brakuje Własnego Biznesu. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Żyj, ¦miej się, Kochaj Nic Ci nie przeszkodzi w przygotowaniu tego wielkiego dnia! ¦więtuj najszczę¶liwszy dzień Twojego życia z zestawem Żyj, ¦miej się, Kochaj. Nawet je¶li nie bierzesz ¶lubu na plaży Morza ¦ródziemnego, ten zestaw sprawi, że dowolny lokal będzie wygl±dał jak z katalogu biura podróży! ![]() ![]() ![]() więcej tutaj http://store.thesims3.com/setsProduc...OFB-SIM3:63220 |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
| Narzędzia w±tku | |
| Wygl±d | |
|
|