![]() |
#11 | |
Reputacja: 11
|
![]() Och, pół odcinka poświęcone mojemu ukochanemu
![]() Dymek jednak uległ wdziękom Mileeny, no ale w sumie ja tam mu się wcale nie dziwię xD Należy się chłopakowi raz na jakiś czas chwila przyjemności, nie samą walką człowiek żyje ![]() ![]() Fatalna sprawa z Ermackiem ;| Nie miał szans z Noobem i Scorpionem jednocześnie. Boję się, co Quan Chi może z nim zrobić. I kurczę, nie mów, że załatwili Nightwolfa! O.O Ej, lubiłam go! ![]() Rain mnie wkurza. Szkoda, bo jako postać w grze intrygował mnie i pociągał, ale przez Ciebie już go nie lubię ;> Jest taki namolny! Niby dba o siostrę, ale robi to w dziwny sposób, narzuca swoje zdanie, nie chce wysłuchać jej racji. Jest głuchy na wszelkie argumenty, po prostu... jak grochem o ścianę ;/ Tak, jakby nie rozumiał słowa "nie". Po co w ogóle zrzekał się korony? Wyczuwam tu jakiś zgrzyt. Jakąś zazdrość? Może żałuje decyzji i ma zamiar jednak objąć władzę? Tylko teraz siostra stoi na przeszkodzie... Nie, dobra, zapędziłam się w domysłach. Kurde, niewesoło się skończyło. Sub Zero wyruszył w drogę i go nie ma, Smoke zabawia się z Mileeną i nic nie wie, Ermac porwany, las się pali. No i co z szamanem? ![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|