|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Wow :o świetny odcinek, piękne zdjęcia... i w ogóle wszystko takie fajne ^^ Ashanti, kto to taki? Baaaardzo jestem ciekawa tej osóbki. Komplikujesz całą sytuację, okazuje się, że Fabian miał jeszcze jeden romans...a może i nawet więcej? Teraz to wszystkiego można się spodziewać.
Współczuję całej rodzince Będzie im teraz bardzo ciężko. Oby wspierali się nawzajem, wtedy jakoś to przetrwają.Nie wiem czemu, coś tak nie lubię Ortisa... Nie wzbudził mojej sympatii. Czekam na więcej!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Fabian mnie wkurza, nawet po śmierci
Ile on miał tych lachonów co? Głupek. A taki był oburzony, kiedy Barney przedstawił mu Candy..Scena Barneya z Ortisem - p.r.z.e.b.o.s.k.a. ![]() Nawet nie zauważyłam, jak się zaczęłam chichrać z tych przytulasków ![]() Zgadzam, się, że Barney nie powinien wypowiadać się w ten sposób o Ashanti skoro ma Ginę, ale z drugiej strony to facet, nigdy nie będzie idealny.. Ciekawe, jak się sprawy potoczą na tym Słonecznym Wybrzeżu, Asha chyba nie da tak łatwo za wygraną.. I te obrazy w gabinecie Ortisa (szczególnie Johnny Depp )czekam na więcej ![]() @down Ortis JEST gejem, było to wspomniane jak się pierwszy raz pokazał (41 odcinek)
Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 11.03.2013 - 19:42 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Po tej scenie z Barneyem i Ortisem, zastanawiam się, czy Ortis nie jest gejem...
A z resztą, mniej ważne. Ach, i zacytuję tu kędziorka : "I te obrazy w gabinecie Ortisa (szczególnie Johnny Depp )" Zakochałam się w tych obrazach ! 333333Ach (czemu znowu zaczęłam od "ach" ? xd), Barney za bardzo się denerwuje na takie błahostki... :'c A co do Barneya, jest bardzo romantyczny w stosunku do Giny ! *o* Jeszcze nigdy w życiu nie czytałam o osobie z takim romantycznym charakterem ! :33333 Jest moim ulubionym bohaterem, Gina oczywiście też ; ** Ach, i wiedz, że jestem twoim stałym czytelnikiem i że uwielbiam twoje OJSG ! Dawaj tu już następną część, i wypatruj następnego komentarza ode mnie
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|