Pisa³am tu ju¿ du¿o wcze¶niej, ale naprodukowa³am siê, nie skopiowa³am wysy³anego tekstu i pech chcia³, ¿e akurat w chwili wysy³ania postu, moje ³±cze siê zbuntowa³o i straci³am wszystko to, co napisa³am

Nie³adnie jednak tak zostawiæ temat bez komentarza, dlatego wiêc piszê teraz :>
By³am wprawdzie sercem za zwyciêstwem innej dru¿yny, niemniej jednak serdecznie gratulujê wygranym. Prace podczas ca³ego konkursu sta³y na bardzo wysokim poziomie (chocia¿... przy jednym z pierwszych zadañ by³o widaæ przepa¶æ miêdzy wykonaniami dru¿yn). Naprawdê ciê¿ko by³o czasem wybraæ, która jest najlepsza. Uczestnicy bardzo siê postarali.
Ja, podobnie jak inni, bardzo z¿y³am siê z cz³onkami swojej brygady, czego raczej siê nie spodziewa³am, bo reakcje na og³oszenie sk³adów dru¿yn nie by³y zbyt entuzjastyczne i ba³am siê, ¿e siê nie zgramy. Wysz³o jednak zupe³nie inaczej, ekipa okaza³a siê prze-kochana i nawet, gdy ju¿ odesz³am z dru¿yny, nic siê nie zmieni³o. Rudello, Bluszczku, Kenie, Lase i Altairze - jeste¶cie wspaniali, uwielbiam was, moje krejzole :* Po spadku ci¶nienia i uspokojeniu nerwów po "aferze ¿ywio³owej" dosz³am jednak do wniosku, ¿e nie ¿a³ujê udzia³u, bo mog³am was dziêki temu bli¿ej poznaæ i to jest dla mnie nagroda.
Dobra, koniec tego sentymentalnego wywodu, jeszcze raz gratulujê dru¿ynie Wody i pozdrawiam ca³± resztê.