|
|
#18 |
|
Reputacja: 10
|
No witam! W weekend mi się pograło, więc się dzielę. :3
Właściwie dzisiaj będą same zdjęcia całowania się, etc.. no, więc dzieci niech nie patrzą! Coop często odwiedzał Lenę. W sumie, to mieszkała całkiem blisko, więc... A tak kończyły się ich spotkania. ![]() ![]() Zakochany Coop! ![]() A tu już na tripie w Parku. Ach, Lena i jej oczka... ![]() Coop nie zaniedbuje swojej Pani! ![]() ![]() Oczywiście nasza parka ma w sobie duuużo z dziecka. Bójki na śnieżki, szaleństwo na snowboardzie czy łyżwach, robienie aniołków.. To norma. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tiaa, przepraszam, że nie było tu Leny zdjęć. ![]() A gdy Lenka uciekła do pracy, Coop kupił sobie czekoladę i strzelał przesłodkie miny. ![]() O jaki, lovelas... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kiedy indziej spotkali się nad stawem. Chcieli pojeździć na łyżwach, ale lód był zbyt cienki. ![]() Coop miał pomimo to inne plany.. ![]() Co oczywiste, Lena się zgodziła. Wybaczcie ucięte łby. </3 ![]() Of korst to nie koniec planu Coopa. Się chłopak rozpędził i.... ![]() Która by tak chciała? ![]() ![]() I spam! ![]() ![]() ![]() ![]() Takie marionetkowe, co? ![]() ![]() Taaaaki hug! ![]() ![]() Przypieczętowanie związku w igloo.. ![]() ![]() A później ponowne, w domu Coopa (znaczy ich wspólnym już. ).![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posiłeczek... ![]() Koniec, yeey. Mam bardzo dobry humor dzisiaj, więc... http://www.youtube.com/watch?v=O2fn3IORPyA Haha, dobranoc. ![]() Skubańce mnie na rozmnażanie moich skarbów namawiają... Jak teraz nie postudiują, to później będą za starzy! W sensie, ja nie lubię grać ludźmi, jak już ich rozmnożę, więc zapomnę i w ogóle... ;>
Ostatnio edytowane przez Stephenowa : 19.03.2013 - 23:53 |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|