|
![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
up: to twoje słowa wrogarianie, ale pierwszy raz widzę, żeby kogoś przyciągały osoby, które są bez serca. Widziałem już przypadki w których groźne dziewczyny pociągały, ale... takie jak Arceli nawet nie chce o niej myśleć. Jest okropna.
Współczuje Chandzie. (ostatnio często pisze w OJSG, że komuś współczuje.) Może i sama popełniała karygodne błędy, ale nie zasługiwała na krzywdę. No, ale w końcu kiedyś musiała się dowiedzieć. Ray musi teraz być przy swojej ukochanej. To jak na razie najtrudniejszy okres w jej życiu. Czekam na next |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Zgadzam się z chipsikiem, Aracela to świnia jakich mało. Dobrze, że się wyniosła, zostawiła po sobie wrażenie najgorsze z możliwych..
Teraz, kiedy Chanda już wie, że została adoptowana, zastanawiam się, jak zareaguje ona na wieść, że Ray o wszystkim wiedział. O ile w ogóle się dowie. Chociaż pewnie Aracela o tym ją również poinformuje, choćby z czystej złośliwości, której ma w sobie wiele.. zobaczymy co dalej ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Aracela to niezla zlosnica, wkurzyla sie i wygadala wszystko Chandzie.
Ciekawe, jak Chanda to przyjmie? Wpadnie w rozpacz czy bedzie spokojnie? W każdym razie to nie jest wiadomosc, ktora ktokolwiek chcialby uslyszec. Jest dorosla, powinna isc do rodzicow i sie z nimi rozmowic. Dowiedziec sie jak to wygladalo w rzeczywistosci i jezeli to mozliwe powinna odszukac biologicznych rodzicow i z nimi tez sie rozmowic. Kazdy ma prawo wiedziec skad pochodzi, jakie sa jego korzenie. Wreszcie sie Ray postawil, ale niestety ze zlym skutkiem. Czekam z niecierpliwosci na next. ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|