![]() |
#11 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Jakbym weszła do głowy Scorpiona nie trafiłabym z powrotem, to pewne. Kompletnie nie rozumiem co on wyprawia. Dlaczego chce pomóc Ermacowi? Czy tylko dlatego, że zobaczył w nim dawnego siebie? Posunął się nawet do tego, by skontaktować się z Jade.. Kurka, mam większy mętlik w głowie niż Kitana, kiedy za dużo myśli :\
Ale z drugiej strony przynajmniej wiadomo w jaki sposób Ermac może uciec, zakładając oczywiście, że plan się uda. W samą porę, może jest jeszcze nadzieja, że chłopak wydostanie się z nałogu. Już raz dał radę, więc jest szansa na powtórkę. Szkoda tylko, że nie wykorzystał okazji i nie zabił Nooba.. Nie wiadomo kiedy znów trafi mu się taka sposobność. Ale rozumiem, nałóg, nie myślał trzeźwo i te sprawy. Ale szkoda, naprawdę szkoda.. Zastanawiam się, czy było to wyjaśnione i dopadła mnie skleroza czy też jednak moje pytanie ma jakiś sens.. Chodzi mianowicie o Scorpiona i jego pobyt w Netherrealm. Normalni ludzie nie mogą tam przebywać, więc jakim cudem Hanzo żyje tam sobie od dwóch lat? Quan Chi użył na niego jakiegoś zaklęcia czy coś? I czemu oczy Scorpiona tak się świecą? ![]() Sub przyszedł do Kitany, o, jak się cieszę ![]() Widzę światełko w tunelu, będzie dobrze.. Przynajmniej dopóki Rain się wtrąci :\ Fajnie, że moja ulubiona parka zaczęła się ze sobą znów dogadywać, widać, że nie mogą długo bez siebie wytrzymać (i bardzo dobrze! ![]() No i Jade. Nie spodziewałam się, że miała romans z Rainem.. Czego to kobieta nie zrobi, żeby zapomnieć o nieszczęśliwej (tudzież nieodwzajemnionej lub społecznie źle widzianej) miłości. Mam nadzieję, że brat Kitany nie zechce tego kontynuować.. Jade pobiegła za Scorpionem, mam nadzieję, że jej nic nie będzie i że akcja ratunkowa się powiedzie. Oby udało jej się pomóc Ermacowi.. No i co się stało z Nightwolfem?! ![]() czekam na więcej ![]()
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|