|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Bractwo, wiedziałam!
Ale, że nim steruje jej matka?! Myślałam, że już się nie pojawi, miałam nadzieję. Jej, ten ojciec też idiota, przecież ona była młoda, w wieku Charlie kiedy byli razem, jeszcze młodszą? Zabiła go? To się nazywa odpokutowanie zdrady. Ciekawe co bd dalej, eh.
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Ale sie namieszalo, w pewnym momencie nie wiedzialam o co chodzi.
Wredna wyrodna matka chce sie pozbyc wlasnej corki? Jej serce jest czarne jak smola. Uknuła cały spisek żeby dorwać Sam? Mam nadzieje, że Sam cos wymysli i sie uwolni w koncu jest wapirem. Joanna wrocila. Zastanawia mnie co sie stalo z Rocky, przeniosl sie do Sam? Oby nie, bo nie wiadomo co z nim zrobią. Ciekawa jestem jak dalej sie potocza ich losy, robi sie coraz ciekawiej ![]() Czekam na next
|
|
|
#3 |
|
|
Och, Joanna, znowu się widzimy ?
Czy jej się w życiu nudzi ? Czy tak jej się nudzi, że musi się oszpecać na plastik-fantastik ? Czy tak jej się nudzi, że musi się szantażować nad córką ? Czy tak jej się nudzi, że zmienia się w starą babę i zaczarowuje Rockiego ? Czy to może podobieństwo jej z moją Nathalie Savage ? Kto wie, muszę tu rozprowadzić śledztwo Tak bardzo mi szkoda Charlie, Sam, Rockiego, że aż mi się płakać chce ! :c Ciastku, jako, że ty kierujesz ich życiem (ktoś tu musi xd) błagam cię, aby ta sytuacja już zniknęła, bo aż ryczeć mi się chce D: XD Ale już koniec gadki gadki, czekam na następną część ! 333
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|