![]() |
#11 | |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Oj, kobieto, kobieto, skąd ty bierzesz te pomysły?
![]() ![]() ![]() Fabian ma włoskie korzenie i miał się ożenić z ciotką Ricco i Rokoko.. Wciąż zbieram szczękę z podłogi ![]() Cóż.. Przynajmniej Barney rzeczywiście jej wszystko wyśpiewał.. Szczerze, to sądziłam, że się w którymś momencie zawaha i znowu zacznie łgać. Widać, że strasznie mu zależy na tej dziewczynie, ale z drugiej strony ona znowu coś za łatwo daje się zbajerować. Ja rozumiem, ona go kocha i ma do niego słabość, zresztą z wzajemnością, ale kurka no.. Przecież on dopiero co całował się z inną.. Najlepszy moment jak zaczęli omawiać "związek" Giny z Rocco. Cytat:
![]() ![]() "Krótką mosz pamięć. Chudzina" - jak powiedział Pyzdra. Nic dodać, nic ująć ![]() Imię policjanta rozwala. Żubr? hahah ![]() No i oczywiście Barney musiał sobie sprawić nowe autko. Gina ma rację, ten facet jest niereformowalny.. A co do pieska, to czytając ostatni akapit i te "dzidziusie" i "mamusie", to stwierdzam, że szczeniak stanowi dla Barneya poważną konkurencję w drodze do serca Giny ![]() Odcinek wyszedł świetny, wiesz jak zaskoczyć ![]() czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|