![]() |
#1462 |
Reputacja: 10
|
![]()
A masz najnowszą aktualizacje zawartości store?
Chyba że chodzi ci o to okienko co się pojawia przygotowanie do instalacji to wtedy na pasku zadań(tego na dole pulpitu) znajdujesz ikonke tego co instalujesz czyli "Program startu gry..." i klikasz 2 razy myszką i chwilę czekasz i wtedy ci się instalacja odnawia.Tylko musisz poczekasz aż się zainstaluje i nie wchodzić w stronę internetową np., wiem głupie ale trzeba przeżyć.! Ostatnio edytowane przez EFF : 02.05.2013 - 09:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1463 |
|
![]()
A jak to się aktualizuje ? Problemem może być to , że gra nie może połączyć sie z origin ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1464 |
|
![]()
No to właśnie jak nie możesz połączyć się z orginem to właśnie duży problem i wtedy musisz ręcznie instalować aktualizacje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1465 |
|
![]()
Właśnie zaktualizowałem orgin i nadal połączyć nie mogę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1466 |
|
![]()
Ale to już niestety nie moja działka z tym instalowaniem ręcznie aktualizacji, zapytaj się anie_1981, ona ma poradnik o tym właśnie, napewno ci pomoże, bo ja niestety nie jestem najlepsza w instalacji ręcznej
![]() Powodzenia ![]() Ale znalazłam poradnik, ale na ile przydatny jest to nie wiem, ale może warto spróbować: http://forum.simy.bizserwer.pl/index...howtopic=33832 Ostatnio edytowane przez Björk : 02.05.2013 - 10:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1467 |
|
![]()
Mam pewien problem. Próbuję zbudować dom na parceli w Sunset Valley. Zawsze mam problem w tym samym momencie - kiedy próbuję zbudować dach i zapisać grę. Wyskakuje mi wtedy okienko - wystąpił problem z grą i została zamknięta. Ta sytuacja powtarza się przy próbie zbudowania dachu automatycznego jak i własnego. Co mam zrobić w takiej sytuacji? Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1468 |
|
![]()
Masz błąd tylko przy budynku z dachem, czy bez też? Może to działka jest uszkodzona
![]()
![]() |
![]() |
#1469 |
|
![]()
Zbudowałam dom na fundamentach i zrobiłam całość na parterze, postawiłam schody. Wszystko do tego momentu było ok. Potem postanowiłam zrobić piętro i postawić dach. Za każdym razem pojawiał się błąd i gra się wyłączała. Problem wystąpił również przy próbie zapisania gry jak były tylko ściany na piętrze. Wcześniej przed instalacją SŻ ten dom normalnie dał się przebudować, więc nie wiem w czym jest problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1470 |
|
![]()
A próbowałaś na innej działce?
![]()
![]() |
![]() |