|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Stworzyłam kolejne simki, choć nie zrezygnowałam jeszcze do końca z pierwowzorów, gdyż podobają mi się, a nie stworzyłam nic lepszego.
Laura ![]() ![]() ...i jej sesja w grze (niestety pose player nie chce mi zadziałać, spróbuję innym razem go uruchomić) ![]() ![]() ![]() ![]() Sara ![]() ![]() ![]() ![]() Zwykle będę tworzyć bladziochy, bo uwielbiam bladą skórę ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie są złe ale dam ci uwagę na przyszłość, mianowicie kuleje tu... nos, jest za mały ze zbyt mocno zaznaczonym mostkiem.
Robisz zbyt skośne oczy, nawet Chinki, i Koreanki nie mają takiego skosu jak ty robisz swoim simką chodzi o dolną linie szpary ocznej która przynajmniej powinna być w środkowej części prosta lub skierowana lekko w dół, jeśli zależy ci na naturalnie skośnych oczach musisz nadać im delikatnie koci kształt spojówek(mam nadzieje że wiesz o co chodzi) i zewnętrzny kącik szpary ocznej podnieść ku górze w taki lisi kształt, najlepiej będzie jeśli zobaczysz na żywo osobę o lekko skośnych oczach i dokładnie się im przypatrzysz, być może nie będą one skośne po dokładnym wpatrzeniu tylko wąskie z wyciągniętą kreską eyelinerem lub opadającą fałdą mongolską tzw epicanthus. ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|