Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS3]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.05.2013, 18:54   #1
Miliko

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: By Miliko

Stworzyłam kolejne simki, choć nie zrezygnowałam jeszcze do końca z pierwowzorów, gdyż podobają mi się, a nie stworzyłam nic lepszego.

Laura

...i jej sesja w grze (niestety pose player nie chce mi zadziałać, spróbuję innym razem go uruchomić)

Sara

Zwykle będę tworzyć bladziochy, bo uwielbiam bladą skórę
Miliko jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.05.2013, 19:19   #2
undecathriene

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: By Miliko

Nie są złe ale dam ci uwagę na przyszłość, mianowicie kuleje tu... nos, jest za mały ze zbyt mocno zaznaczonym mostkiem.
Robisz zbyt skośne oczy, nawet Chinki, i Koreanki nie mają takiego skosu jak ty robisz swoim simką chodzi o dolną linie szpary ocznej która przynajmniej powinna być w środkowej części prosta lub skierowana lekko w dół, jeśli zależy ci na naturalnie skośnych oczach musisz nadać im delikatnie koci kształt spojówek(mam nadzieje że wiesz o co chodzi) i zewnętrzny kącik szpary ocznej podnieść ku górze w taki lisi kształt, najlepiej będzie jeśli zobaczysz na żywo osobę o lekko skośnych oczach i dokładnie się im przypatrzysz, być może nie będą one skośne po dokładnym wpatrzeniu tylko wąskie z wyciągniętą kreską eyelinerem lub opadającą fałdą mongolską tzw epicanthus.
undecathriene jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania