|
![]() |
#1 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Mi się wydaje, że jest taka kanciasta głównie ze względu na tekstury i brak alphy. Wręcz to podkreślają. Btw, ten pan po lewej wygląda jak wyciągnięty z trójki.
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
Widać, że wielkich różnic w grafice w the sims 4 nie będzie. Teraz trochę to przypomina grafikę 3 a trochę 2 taki miks bym powiedziała.
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Trochę te simy są kanciaste, ale za to przypominają trochę te z 2. Jeśli chodzi o włosy to dalej chyba nie poprawili, ale dobrze, że jeszcze będą cc.
![]() |
#4 |
|
![]()
Z pokazanych wyżej trzech nowych Simów podoba mi się jedynie babka; ma całkiem naturalną, trochę pulchną buźkę i możę się podobać, nawet mimo tych paskudnych włosów. Tekstura włosów to rzeczywiście porażka, no ale cóż... Czwórkowe Simy są nieco kanciaste; co jak co ale w trójce wirtualne ludziki mieli gładkie kontury, a tu pojawia się miks wyglądu Simów z dwójki i z trójki. Po tym łysym gościu widać kanciastość postaci (chodzi mi o tą zmarszczkę między jego brwiami, eh). Mimo wszystko nie jest tak źle, bo twarze wychodzą różnorodne i wyglądałyby jeszcze lepiej gdyby nie te włosy i kanciastość postaci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Widać, że Simy są kreskówkowe, ja tam już wolę pyzate gęby Simów z trójki, tych z dwójki to już nawet nie pamiętam, od lat nie grałam w dwójkę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
ja nienawidzilam grafiki w TS2 - dla mnie wlasnie tamta jest najbardziej dziecieca, wyladniona. Wszystkie simy byly "ladne" i totalnie podobne do siebie. w ogole TS2 obralo bardzo zly kierunek moim zdaniem.
TS1 byly przesmiewcze wobec zycia, to byla symulacja stereotypow. Te imiona i nazwiska, skiny grubasa poplamionego (jan nowak), w ogole tandetne stroje. Simsy byly przerysowane i komiksowe, z ogromnymi okularami, dziwnymi fryzurami. Teraz simy maja byc SLICZNE i REALISTYCZNE. Wraz z TS2 simsy stracily swoj humor i atmosfere.
![]() |
#7 |
Administrator
|
![]()
Gdybym miał decydować między trójką a czwórką, wybrałbym czwórkę choćby dlatego, bo wygląda jakby miała wreszcie jakieś normalne oświetlenie. W trójce oświetlenie diametralnie zmieniało się w CAS, w pomieszczeniach, na zewnątrz i za każdym razem sim wyglądał zupełnie inaczej(przeważnie gorzej). Do tego dziwnie rozciągnięte, nieprzyzwoicie długie głowy, skwaszone miny i ogólnie niepokojący design trójki. Mimo że narzekam na to, co czwórka jak na razie pokazuje, już teraz wolę ją od trójki. Wydaje się, że ma po prostu bardziej uporządkowany design, mimo że okropnie nudny i nieambitny. Na szczęście wybierać nie muszę, bo od gameplayu mam jedynkę, a od zdjęć dwójkę.
![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 30.04.2014 - 10:33 Powód: chaos w moich postach, chaos. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 14
|
![]()
Łysa głowa sima z poprzedniej strony jest rzeczywiście kanciasta, ale na pierwszych zdjęciach z The Sims 3 simy były tak samo (lub bardziej) kanciaste, menu wyglądało zupełnie inaczej niż teraz, kreator tworzenia sima był nijaki. Do dnia wydania gry wszystko się zmieniło, zapewne zmieni się także w przypadku The Sims 4.
![]() |
#9 |
|
![]()
I kolejne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Administrator
|
![]() Cytat:
![]() @Kędziorek: Nie cytuj z obrazkiem EDIT: up: ok Ostatnio edytowane przez Caesum : 30.04.2014 - 21:30 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 19 (0 użytkownik(ów) i 19 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|