|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Już jest
![]() A te akcesoria to mi zalatują pakietami Store.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Agor-ia, do bestsellera to im jeszcze daaleko... Najpierw gra musi zostać wydana. Pamiętasz jaki był szum z tym nowym SimCity? O manio, jaka suuper gierka... I co? Taka super, że przez pierwsze tygodnie nawet się grać nie dało, mam tą grę i żałuję każdej złotówki jaką na nią wydałam, wszystkim ją odradzam. Za łatwa, za małe miasta, graficznie taka sobie.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Reputacja: 12
|
Cytat:
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Cytat:
Natchnęliście mnie i właśnie instaluję dwójkę. Muszę sobie przypomnieć, czy rzeczywiście jest taka super. Nie wiem, czy dam radę się przestawić
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Administrator
Reputacja: 102
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
No dwójka jest świetna, jedyne co jest w niej baaaardzo wkurzające to że jest w niej masa rzeczy których nie wolno robić bo mogą ci rozwalić całe otoczenie, gdyby ktoś zrobił jakąś stabilną wersję dwójki, która się nie rozwala sama z siebie to byłbym zachwycony.
(Może taką właśnie ulepszoną dwójką będzie czwórka? Taką przynajmniej mam nadzieję.) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Ubierania oddzielnie warstw chyba nie zrobią. Każdy ciuch musiałby wtedy być przetestowany z każdym, tak żeby przy deformacjach się ze sobą nie przenikały. W teorii możliwe do zrobienia ale raczej won't happen.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Oj anie, nie bądź taką pesymistką
Ja uważam, że TS4 własnie przywróci serii klimat. Może nawet przebije dwójkę? Niechlubna pod tym względem trójka już została dawno usunięta z mojego kompa, gier się pozbyłem i czekam już tylko na czwórkę
|
|
|
#9 |
|
|
Ja nie jestem pesymistką, tylko realistką... A ten "realizm" bierze się z dotychczasowej polityki firmy...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
https://pbs.twimg.com/media/BoAdrjUIgAAqNhP.jpg:large
Wygląda mi to na tzw. layered clothes, czyli jak gdyby nakładanie kilku warstw ubrań na siebie, np. wybieramy osobno podkoszulek, a potem bluzę, którą chcemy na niego nałożyć, a na to wszystko jeszcze ewentualnie zakładamy jakąś kamizelkę albo samą bluzę bez podkoszulka, albo podkoszulek z kamizelką itd.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|