|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Irbis, dla samego obejrzenia gry absolutnie nie będę wydawała 150-200 zł, taka bogata to ja nie jestem. Kraść z neta nie mam zamiaru. Skoro są tacy, którzy przez wygląd Simów nie grają w trójkę, bo coś im tam nie pasuje, to ja należę do tych, co nie grają w czwórkę "bo coś im z grafiką całej gry nie pasuje"
Osobiście uważam, że czwórka ma jedynie fajne tworzenie Simów, i może tryb budowy, ale wszystko poza tym mi nie pasuje... przynajmniej z dotychczasowych niusów.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 14
|
kij z tym, że pokazano TYLKO tworzenie sima i tryb budowy
)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
^ Nie całkiem, na samym początku pokazali jakiś gameplay, choć był bardziej w stylu filmiku niż normalnego grania.
Co do samej gry, podoba mi się tryb budowy i tworzenia sima, ale tak jak już wcześniej pisałem - grafika!!! Wprawdzie już ją poprawili i w przypadku simów jest trochę lepiej niż na początku, ale wciąż nad nią cierpię. I znowu pierwsze, co będziemy robić po zainstalowaniu gry, to ściąganie masy defaultów żeby tylko wyglądało to jakoś ciekawiej. No i mam nadzieję, że trawa nie jest już zieloną plamą, bo jak nie...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Ja tam nie chcę uchodzić za kogoś kto patrzy tylko na wygląd zewnętrzny...
ale jak by nie było grafika, była, jest i będzie tym co do gry przyciąga, lub od niej odpycha. Klimat, grywalność, OK, ale żeby je uchwycić, trzeba dać grze szansę. Ja wiem, że się do komiksowych Simsów nie przyzwyczaję, szczerze powiem, w nosie mam to jak bardzo Simy będą mądre, jak gra będzie chodzić płynnie i mieć fajny CAS i budowę domu. Po prostu mi grafa nie pasuje i tyle.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
Mi nie przeszkadza grafika w RPGach, przygodówkach czy strategiach, bo tam mam gameplay, ale w simsach gameplay mnie masakrycznie nudzi. Nie grałem poprawnie w simsy od czasów gimnazjum. Dla mnie ta gra to wyłącznie projektowanie lokacji, a do tego potrzebuję grafiki.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 14
|
|
|
|
#7 | |
|
Reputacja: 25
|
Cytat:
Już moja pantera na avatarze ma bardziej realistyczne wąsy ._. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
A twarz TAKA wygładzona i jednolita!!!
No i brwi jakieś... dziwne. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Ee... czy tylko ja uważam, że to najlepiej wyglądający dotychczas avatar?
Kurczę, zaskoczyło mnie, że poprzednie jakoś bardziej się graficznie podobały, bo ten wydaje mi się jakiś taki lepiej dopracowany...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Ja nie widzę różnicy, i ten, i poprzednie, wygląda jak z My Little Pony...
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|