|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
To jest świetne! Zawsze uwielbiałam budować w Simsach, a teraz będzie to jeszcze większa zabawa. Tylko ciągle mam wrażenie że te meble i wszystko już było...
Na samym filmie można wyłapać rożne ciekawostki. Zwróciliście uwagę na te kolorowe napoje czy też drinki? Simowie mieli je do posiłków jak i same. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Filmik mi sie podoba, ma dużo informacji, ale tempo dla mnie zbyt szybkie. Miałam nadzieję, że będzie dłuższy
Podoba mi sie modelowanie dachu, okna na różnej wysokości (mam nadzieję, że zasłony też będzie można wieszać na różnej wysokości) Dom Ćwirów jest w porządku, ale jakoś mnie nie zachwycił. Najbardziej podobał mi się ten w dwójce. Patent z fundamentami jest super. Hmmm... nie będzie wcale basenów? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 12
|
![]()
![]() |
#4 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Tryb budowy zrobił na mnie ogromne wrażenie. Naprawdę to dopieścili.
Basen i garaż swoją drogą, ale czy była gdzieś mowa o piwnicach? Pewnie też dojdą dopiero w jakimś dodatku...
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Mi podoba się dom Ćwirów od zewnątrz. Jeśli chodzi o wnętrze, to pokazali trochę za mało i za szybko.
Czy Was też wkurzają kryształki prawie na głowach simów? Pierwszy raz chyba będę musiała korzystać z kodu, który je wyłącza. Obniżenie ich to pomysł zupełnie bez sensu.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Agor-ia - dla estetyki i prostszego robienia zdjęć ja zawsze mam kryształki wyłączone
![]() Haha, śniło mi się dzisiaj, że kilka miesięcy przed premierą na necie znalazłam TS4! ![]() ![]() Otoczenie było jeszcze niedopracowane, ale przypominało mi układem domki w SC4/Downtown z TS(1)! ![]() ![]() Okazało się, że można mieć basen (o totalnie dowolnym kształcie i głębokości!) i auta, a podjazd można było postawić od dowolnej strony drogi (nie tak jak w TS2 w domkach ustawianych przy skrzyżowaniu ulic). Z samej gry niewiele pamiętam niestety, ale ogólne wrażenie miałam bardzo dobre ![]() Tak trąbią o tych emocjach, a w mojej rodzince była taka sytuacja (xD), że dziewczynka nie poszła do szkoły, bo nie chciało jej się i koniec ![]() ![]() Ten sen był poniekąd "na życzenie", ale normalnie nie śnią mi się takie rzeczy xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
|
![]() Cytat:
![]() Fajny miałaś ten sen ![]() Ja też chcę więcej informacji o genetyce albo chociaż o otoczeniu, rodzinach. W jedynce grałam tylko maxisowymi rodzinami, w dwójce prawie w ogóle ich nie ruszyłam, wolałam własne otoczenie i rodziny. W trójce znowu gram głównie dostępnymi rodzinami. Jestem ciekawa, jak to będzie z czwórką ![]() Twórcy mogliby nam pokazać dzieci tak na Dzień Dziecka ![]() Cytat:
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde Ostatnio edytowane przez Agor-ia : 29.05.2014 - 12:33 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że ten filmik utnie idiotyczne spekulacje, jakoby w TS4 zabrakło opcji normalnego budowania ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ej! Ja na tamtym zdjęciu z filmiku(?) widziałam tableta!
![]() Mi się gra bardzo podoba! Tryb budowania i twożenia sima to coś dla mnie! Tak sumie to cała gra to coś dla mnie, jedenastolatki! ![]() (Heh, i co ja mam jeszcze pisać skoro już inni to za mnie zrobili?)
![]() |
#10 |
|
![]()
Ciekawe czy dzieci w czwórce będą dziedziczyć cechy charakteru swoich rodziców? Druga kwestia, którą chciałabym podnieść jest taka, że przydałby się widoczny upływ czasu w otoczeniu. Przecież to dziwne gdy okazuje się, że zagraliśmy już kilkoma pokoleniami i pradziadkowie Simów mieli od początku dostęp do nowoczesnych rozwiązań takich jak supersamochody, tablety i modne ubrania takie same jakich potem używają ich potomkowie. Otoczenie jest niezmienne, cały czas nowoczesne, a mogłoby najpierw być odrobinę staroświeckie, a potem wraz z rozwojem kolejnych pokoleń ujawnić opcje posiadania nowszych modeli samochodów, nowocześniejszych ubrań, modeli telefonów itp. Obawiam się jednak, że przy 5 czy dalszym pokoleniu bylibyśmy już w przyszłości, bardzo odległej od naszych czasów, co wymagałoby już w podstawce wprowadzenia opcji jeszcze bardziej złożonych niż w trójkowym "Skoku w przyszłość". No nie wiem... Gra jest pełna nieścisłości nawet jeśli chodzi o czas godzinowy; zakładając, że ileś tam sekund ew grze odpowiada godzinie czasu rzeczywistego, to Sim schodzi ze schodów przez 2 godziny. Jestem ciekawa co myślicie na ten temat?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|