|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Deszcze to nic. Pamietam trailer z dwójki. To dopiero było kłamstwo ;(
Huśtanie na lampie to rzucanie się na sima na kanapie i wieele więcej ![]() Umiejętność b-b mnie ani ziębi ani grzeje. nie czuję potrzeby, żeby była. Swoją drogą mogliby zablokować jakieś opcje dodając możliwość odblokowania ich przez nieoficjalne modyfikacje. Wtedy nikt, nawet PEGI nie mógłby sie ich przyczepić. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Dokładnie tak mamełe. I te simy były zupełnie inne niż w grze. W tym trailerze znaczy się. Choć zobaczyłam go dopiero niedawno na jutjubie. A płytkę mam w szufladzie!
![]() |
#3 |
|
![]()
Ludzie zrobią i napiszą wszystko, byle coś sprzedać. Tak to niestey wygląda. Odnośnie tego trailera z dwójki, to ja go widziałam daaawno temu. Śmieszny był. Nie zwracałam na niego uwagi, bo akurat wtedy nie planowałam zakupu dwójki. Swoją drogą ciekawi mnie inna rzecz. Do 2 i 3 wyszły aplikacje do tworzenia Simów (workshop i CAS). Ciekawe czy coś w ten deseń wyjdzie do 4...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Reputacja: 102
|
![]()
Trójka ma swój oddzielny CAS? Nigdy o tym nie słyszałem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Miała swój CAS trójka, było też CAP (Create a Pet), do którego moder Twallan napisał moda, pozwalającego na ograniczoną formę grania w dodatek Zwierzaki. Teraz jest jakieś Demo TS3 na originie, ale nie grałam nigdy to ciężko mi powiedzieć jakie ono jest.
CAS do czwórki mógłby wyjść, wcale by się nie pogniewała... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 14
|
![]()
W końcu dzieci mieszanych rodziców będą mieć zmieszaną karnację
![]() ![]() Świetne opcje zabawy genetyką, mając jednego sima można stworzyć całą rodzinę podobnych do siebie simów ![]() Podobają mi się też ubrania, które dziś zobaczyłam.
![]() |
#7 |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=4nrEtPITILU#t=17
strasznie mi się podoba ta genetyka, że można na jej podstawie zrobic rodziców, rodzeństwo bliżniaka, widac tam tez bardziej dzieci, cudowne są. I wydaje mi sie że troche poprawalili włosy są lepsze niz na początku, juz nie az tak plastelinowe. Ogólnie wyglądem simów jestem zachwycona. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
![]() Nie będzie można tworzyć małych dzieci, ale wygląda na to, że będą młodzi dorośli. Zapowiadali, że będzie pięć grup wiekowych i jest pięć, tyle że było podejrzenie, że nie będzie młodych dorosłych, a tu taka niespodzianka. Myślę, że jest w tym jakiś głębszy sens (przynajmniej mam taką nadzieję). Nie pamiętam jak w TS2, ale w TS3 nigdy nie tworzyłam małego dziecka, więc nie będzie mi tego brakowało. Dzieci są naprawdę ładne.
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
... Wszystko ładnie pieknie, tylko dlaczego wśród ikonek grup wiekowych nie ma ikonki małego dziecka???? :C
flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo ![]() Ostatnio edytowane przez marandile : 24.06.2014 - 19:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 25
|
![]()
Tam jest strasznie mało cech
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |