|
![]() |
#1 | ||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Jeśli w żadnym serwisie nie pojawi się tłumaczenie tego artykułu na polski, mogę się tym jutro zająć
![]() EDIT: tutaj tłumaczenie ![]() Powiem Wam, że przeczytałam parę zdań i miałam ochotę wykrzyknąć angielskie g.prawda! No bo weźcie... Cytat:
Czy przy tej grze pracują dzieci, które nie zdają sobie z tego sprawy? Cytat:
Cytat:
![]() Tak, tak, style chodzenia... Problem w tym, że JA w "dwójce" nie zwracałam na to specjalnie uwagi i tak samo mam, gdy patrzę na ludzi - dopóki to nie jest menel (czy inna osoba wzbudzająca moje podejrzenia) albo osoba chora/niepełnosprawna, raczej nie zwracam uwagi na jego/jej sposób poruszania się. Cytat:
Nie wspomnę o tym, że normalni ludzie reagują - mniej lub bardziej - na zmiany w pogodzie, często mają w domu zwierzęta i w większości lubią baseny czy pływanie w ogóle ![]() Argumenty tej pani jak dla mnie są inwalidami. Ostatnio edytowane przez Liv : 08.07.2014 - 10:28 |
||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
^ Wielki plusik dla ciebie, Liv. Zgadzam się w stu procentach. W ogóle mam wrażenie, że oni piszą to myśląc, że w simsy grają sami nierozgarnięci gracze. Przecież tam nie ma żadnego konkretnego powodu, dla którego nie miałoby być w czwórce basenów i małych dzieci.
Podobnie zresztą z wypowiedzią jednego simguru, który odpisał na przytyk, że TS Studio ma czas na robienie dekoracji typu parowce, a nie ma czasu na porządne rzeczy typu baseny. A odpowiedzią było, że... Baseny są za trudne, a graficy FX nie mają nic do roboty. What? Takich grafików odsuwa się do innego projektu, a za tą kasę ściąga się kogoś i robi to, co jest potrzebne. Przecież tak obecnie robi prawie każde studio, choćby Crystal Dynamics. Aha, i jeszcze coś. ![]() Eee? ![]() EDIT: TO jest całkiem smutne. ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 08.07.2014 - 10:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czyżby w wyniku zbyt wielkich emocji zmieniła kolor włosów?
![]() Albo wiem ! To jest jej reakcja na brak basenów i małych dzieci xD
![]() |
#4 | ||
Reputacja: 39
|
![]() Cytat:
Cytat:
Co do tego demo, to pewnie je przetestuję, ale to nie znaczy, że wydam 150 zł na TS4 tylko dlatego, że spodobał mi się CAS.
![]() Ostatnio edytowane przez Hebe : 08.07.2014 - 16:38 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Będę miała CAS tylko dlatego, że będzie za darmo. Poza tym, to jest coś, co w czwórce mi się najbardziej podoba, obawiam się, że cała reszta rzeczy, które mi się podobają, jest bardzo przeciętna. Jak mogę np. twierdzić, że podoba mi się tryb budowy, skoro jest wykastrowany, i nie mówię tylko o basenach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Akurat powyższy news mówi odwrotnie. The Sims 4 pierwotnie było grą z DRM typu Simcity 5. Oznacza to, że DRM zostało usunięte.
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Caesum : 08.07.2014 - 16:56 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Czy to prawda, że ma nie być dzieci w The sims4?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Ma nie być małych dzieci. Nastolatki, dzieci w wieku szkolnym i niemowlęta zostają.
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
W sumie chyba nawet lepiej, że nie będzie małych dzieci. Ja zawsze w The Sims 3 skracałam ten wiek do 2 dni bo irytowało mnie że budzą moich simów w środku nocy i zawsze o nich zapominałam i pełzały głodne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 14
|
![]()
Sprawdziliście dziś swoje konta Origin?
http://sims.arhn.eu/2014/07/wczesnie...ostep-do-demo/
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 18 (0 użytkownik(ów) i 18 gości) | |