|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja chciałam się tylko upewnić, mam uruchomić Origina i wejść w zakładkę Moje Gry? Bo jak tak, to CAS nie mam.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 25
|
![]()
Mamełe, a skąd wiadomo, że rozdają to codziennie? Ogłaszali to gdzieś czy coś?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ten koleś co prowadzi DOTSim płakał że nie ma dema, napisał do EA i mu dali...mówi żeby pisać do nich na Twitterze żeby podali CD'keya, to podadzą...-_- Ja na pewno się ich prosić nie będę. Może jeszcze na klęczkach mam ich błagać?
Podobno 12 sierpnia będzie demo dla wszystkich. Tak piszą na Centrum Simów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 25
|
![]()
"Koleś co prowadzi DOTSim" z nimi współpracuje, więc dostaje od EA wszystko co się tylko da. Chyba nawet za darmo mu kiedyś dodatki dawali, żeby robił przeglądy albo je rozdawał.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
http://oi58.************/24pmjir.jpg
zdjęcie z Centrum Simów jednego z użytkowników ekhm. chyba wystarczy po prostu poprosić (błagać i spamić) by dostać demo ALBO pokazać cycki na tweeterze, jak zrobiła ta kobieta
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 10.07.2014 - 16:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
![]() A tak na poważnie, to mam nadzieję że wyjdzie to demo przed 12 sierpnia, ale tak naprawdę to, kiedy będzie wtedy będzie. Jakoś mi przeszła "podjarka" po tym co wyprawiają ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Lol, ludzie to są dziwni. Ja też uważam, że to nie fair że nie dali Dema wszystkim, ale się nie splamię prosząc te pijawki o cokolwiek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Trudno, demo powinno być dla wszystkich w jednym terminie, ale jeszcze się zapewne zdążę nagrać, więc płakać nie będę. :p Bez sensu, że niektórzy tak się dopraszają jak ta kobieta, o której wspomniał krewetka. Niby demo jest przyznawane losowo, ale z tego co teraz zauważyłam otrzymują je osoby, które prowadzą półoficjalne strony o Simsach i które mogą pomóc w promocji gry poprzez wstawianie na swoje strony zdjęć z CAS-u itp. Wszyscy fani powinni być traktowani na równi, ale EA oczywiście rozdaje tym, którzy albo wypromują za nich gierkę albo tym, którzy w ogóle nie są zainteresowani. Myślicie, że to demo będzie dostępne dla wszystkich przed 12 sierpnia?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Też jestem tym wszystkim poirytowana, bo albo wszyscy są równie albo nie.. Jak widać EA dzieli społeczeństwo na szlachtę i plebs. Ale cóż... Ludzie mają z gorem i to wiadomo nie od dziś.. Żeby pokazywać cycki dla Simsów... Ahahah, koń by się uśmiał -,-
![]() |
#10 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Szlachta i plebs? Nie sądzicie, że w ten sposób obrażacie trochę ludzi, którzy dostali wersję demo, a w żaden sposób nie pomagają EA i nie są z tą firmą powiązani (nie licząc tego, że grają w ich gry)? Jestem pewna, że takich graczy jest mnóstwo, więc wrzućcie trochę na luz.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|