|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja też kocham postacie nadnaturalne
![]() ![]() ![]() @octaveness a na zimę zapadnij w sen zimowy jak niedźwiedź? ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde Ostatnio edytowane przez Agor-ia : 24.07.2014 - 22:47 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
W dwójce wywoziłam\wywozić będę nagrobki na cmentarz. Pewnie dlatego tak mi się podoba trójka miedzy innymi, że to wywożenie na cmentarz denatów jest taki proste. Jak nie chcę mieć duchów, to mogę postawić atrapy na cmentarzu, a prawdziwe groby dać do mauzoleum...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 41
|
![]()
Ja wolałbym, aby 4 duchy były jak dwójkowe
![]() Ja u siebie w dwójce np. trzymam groby na parceli domowej. Nie straszą, aż tak często moich simów, gdyż dom mam na fundamentach, a drzwi są zamkniete dla współlokatorów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 39
|
![]()
Ja uwielbiam postacie nadnaturalne i w TS2, i w TS3, więc W TS4 muszą też być i nie ma innej opcji. Jedynym wyjątkiem są zombiaki w TS3, zawsze zjadają moim simom roślinki, a nie ma dla mnie nic bardziej wkurzającego.
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Do czwórki, w tym momencie, to mi najbardziej pasują wróżki i simorośle. Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić straszną wiedźmę czy wampira w tym bajkowym świecie.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 39
|
![]()
A kto powiedział, że się ich nie pozbyłam?
![]() Co do wymagań, raczej nie spodziewałam się, że będą wygórowane (szczególnie z tą grafiką i ogólnym okrojeniem gry). Z resztą, twórcy wspominali, że nie będą wysokie. Osobiście nie miałabym nic przeciwko, żeby wymagania były wyższe, a gra bardziej rozbudowana, no ale...
![]() Ostatnio edytowane przez Hebe : 25.07.2014 - 22:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Gram w dwójkę i mam następujący stosunek wobec postaci nadprzyrodzonych:
kosmici - nie gram nimi, mają niewiele ciekawych opcji, ale fajnie, że są bo to element rozpoznawczy serii. Według mnie muszą pojawić się w czwórce, ale z wiekszą ilością interakcji i możliwości wilkołaki - chyba ani razu nie grałam tą postacią. Jak dla mnie to może ich nie być w czwórce. wampiry - czasem zagram, choć nie mają zbyt rozbudowanych opcji. Powinny być w czwórce, ale mogłyby być bardziej tajemnicze i oczywiście mieć więcej możliwości. ![]() duchy - nie zwracam na nie uwagi, bo i tak rzadko gram Simem na tyle długo by umarł i został duchem. Obowiązkowo muszą być w czwórce, bo w każdej części były, więc po co to zmieniać. servo - nie grałam simorośle - jedne z najfajniejszych postaci nadnaturalnych i oczywiście chętnie bym nimi zagrała w The Sims 4 ![]() wiedźmy - dopiero co odkrywam ich możliwości, bo wcześniej nie miałam dodatku, w którym dochodzą. Będą pewnie moimi ulubionymi nadnaturalnymi postaciami w dwójce, bo na chwilę obecną bardzo mi się podobają. W czwórce powinny być czarownice i wróżki. zombie - nigdy nie miałam Sima-zombie; raczej mnie ta postać nie pociąga i nie będę płakać jeśli jej zabraknie Wielka Stopa - w dwójce ma mało opcji, ale miło byłoby zobaczyć tę postać w czwórce, z dodanymi, świetnymi opcjami ![]() Dżin - tak naprawdę niewiele dawał w dwójce, mógłby pojawić się w czwórce, ale w zupełnie nowym, bogatszym wydaniu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
jeżeli miały by pojawić się takie postacie, to mam nadzieje, że pojawi się też okienko w opcjach wyłącz postacie nadnaturalne nie widzę jakoś w tej odsłonie ich.
![]() |
#9 |
|
![]()
Bez postaci nadnaturalnych gra będzie mniej ciekawa xD. Mam nadzieję na kosmitów, roboty i czarownice. Bez innych mógłbym się obejść
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
myślę, że czwórka będzie bardzo "nadnaturalna" już w podstawie mamy laleczkę voodoo, więc skoro Willow Creek jest wzorowane na Nowym Orleanie to nadnaturalność będzie tam grała taką role jak kosmici w dziwnowie. Przecież Nowy Orlean to chyba najbardziej magiczne i tajemnicze miasto Ameryki - kapłani voodoo, duchy i wiele wiele legend.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|