|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Tak tyle parcel jest dostepnych w jednym miasteczku, w drugim bedzie pewnue tyle samo. mozna swobodnie przemieszczac sie miedzy miastami wiec mamy tak jakby dwa otoczenia polaczone w jedno. Wraz z kolejnymi dodatkami okolica bedzie sie rozszerzac o kolejne dzielnice/miasteczka.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Reputacja: 14
|
Cytat:
Edycja: Po przyjrzeniu się i policzeniu parceli stwierdzam, że to jednak całe miasto. Obejrzałam w końcu oba filmiki i nowe zdjęcia z gry i nadal gra mi się podoba. To pustynne miasteczko wygląda świetnie, bardzo klimatycznie. Co do bara-bara nie widziałam wykrzykników, ale serduszka. Widać będzie i to i to
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 04.08.2014 - 21:16 |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
to żart? :V
|
|
|
#5 |
|
|
Powiem tak: podoba mi się pokój w którym był telewizor. Ale, nie wiem czy to było okno czy łuk ale dla mnie wyglądało jak łuk i to był dość głupie. Podobnie jak to, że ten koleś starszy był zły, ale jak mu sie kupiło tv od razu był happy. I podobnie było z tym jak brat z nim zaczynał rozmawiać,a spojrzał na tv to od razu happy. Takie popadanie ze skrajności w skrajność trochę. Ale to wyżej wymienione, czego nie ma to jest jakaś kpina.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
- jak dla mnie obecność kosmitów nie jest konieczna- ani w jedynce ani w trójce nie pojawili się w podstawce, a dopiero w dodatkach. Kosmici są raczej charakterystyczni tylko dla dwójki.
-jest mi obojętne czy będzie opcja modyfikacji terenu - odnośnie niemowląt, już mi wystarczy to, że z nich wyrastają od razu dzieci w wieku szkolnym i nie ma etapu małego dziecka pomiędzy. Porażka... - nie ma samochodów, ale przy okazji dwójki też pojawiły się dopiero w dodatku. Z kolei w trójce jazda samochodem wyglądała sztucznie i samochód przenikał przez drzewa, nienaturalnie skręcał itp. Niestety brak samochodów to wada i ujawnia tylko ograniczenia gry (po co samochody przy ładujących się dzielnicach) :p |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
W życiu by mi nie przyszło do głowy, że The Sims można aż tak okroić... Jak wyszła podstawka trójki, to myślałam, że jest niesamowicie okrojona, ale teraz to po prostu nie mam słów. Zastanawia mnie to dlaczego oni tak mało mówią o zwykłej rozgrywce, czy chcą zadziwić czymś ekstra w dniu premiery, czy też może po prostu poza CASem, trybem budowy i emocjami nie bardzo jest o czym mówić. Ja bym chciała zobaczyć dzień ze zwyczajnej rodziny, parka z dwójką dzieci, noworodek i dziecko z podstawówki. Powiedzmy taka typowa rodzina, facet idzie do roboty, dzieciak do szkoły, dzieciak w pieluchomajtach siedzi w domu z matką. Może matka zabiera małego do parku, na spacer, gdziekolwiek. Może odwiedza ją sąsiadka, no cokolwiek, trochę normalnej, simowej rozgrywki...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Jak tak dalej pójdzie, to zostanę uznana w domu za chorą psychicznie, tyle lamentowania w sprawie jednej gry, to u mnie nowość.
No cóż, myślałam, że gorzej się nie da, a jednak, nawet podgląd otoczenia da się zepsuć! Spodziewałam się czegoś więcej niż przykrych informacji, jedyne co ciekawego przeczytałam dotyczyło testów ciążowych. Jak to możliwe, że w grze za tyle pieniędzy każdy plus należy traktować niemalże z czcią, bo jest ich tak mało ? Jeżeli w ogóle zagram, to na pewno nie tknę kijem tego parku. Limit oglądania go we wszystkich newsach już dawno został przekroczony...
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 12
|
Ten ekran z wyborem parceli publicznej mi się wcale nie podoba, nienaturalny, a pozatym nie widzi mi się taki wybór parceli. Same ekrany ładowania przeboleję, w dwójce są i przynajmniej mnie nie irytują. A tak w ogóle te dzielnice mają być takie jak w dwójce? Że można se dodawać, można mieć ile się chce i robić własne? Jak nie, to naprawdę jest to dla mnie dużym minusem.
A brak samochodów? Nie rozumiem tego kroku. W jedynce nie pamiętam czy były, w TS2 dopiero w Niedziele, w trójce już w podstawce, więc logiczne, że w czwórce powinny być od razu. No ale czego nie robi się, by.hajs się zgadzał. Brak małych dzieci nie przeszkadza mi, nie lubię nimi grać. W trójce zawsze skracalam do czterech dni, niemowlakom od razu urzadzalam urodziny, więc dla mnie żadna różnica. Brak restauracji? W dwójce były idealnym rozwiązaniem, w trójce przeciętnie, a w czwórce ma ich nie być, szkoda. Podsumowując: masakrycznie okrojone, wszystko zbyt "bajkowe" i nie.wzięłabym nawet gdyby za to dali mi dać z miliard |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
Jestem zażenowany poziomem do jakiego spadło The Sims. I nie, nie muszę zagrać najpierw żeby to stwierdzić. Nie wyobrażam sobie grania w tak okrojoną wersję, dla mnie ta seria skończyła się na dwójce.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|