|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 25
|
Boże, jakie cofnięcie się ;___;
Mam nadzieję, że EA dostanie porządnie w tyłek za tę grę. Bardzo chętnie nie kupowałbym TS4, ale te moje złotówki nic im nie robię, no a pograć to chętnie pogram. Za to gdyby więcej osób zadeklarowało bojkot Czwórki...
Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 07.08.2014 - 21:30 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Ja deklaruję bojkot czwórki, ale wcale nie dlatego, że uważam, że to by dało EA do myślenia. Mi chodzi po prostu o to, że nie czuję tej gry... no a skoro tak, to szkoda mi kasy. Za te dwie stówki wolę kupić sobie np. buciki, albo żarcie dla ptaków na pół roku
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Tutaj znajduje się spis ograniczeń i cięć, jakie twórcy serwują nam w czwórce: http://sims.arhn.eu/2014/08/bjakbrak/comment-page-1/ Naprawdę przykro się to czyta, bo braki są ciężkiego kalibru, a spisane w jednym miejscu powalają jeszcze bardziej. Mam duże obawy co do tej gry. Co to za powrót do korzeni, skoro zabraknie elementów, które były nawet w jedynce, jak choćby baseny czy włamywacze? Twórcy naprawdę chcą to sprzedać za 150-200-300 zł? Nie wiem czy przypadkiem nie dokupię dodatków do postawy trójki i to w nią będę grać, a z kupna czwórki zrezygnuję.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 11
|
Właśnie nadrabiam braki i przejrzałam większość newsów... Czytając listę czego nie będzie w TS4 zaczęłam się zastanawiać co w takim razie będzie - taka lista byłaby z pewnością znacznie krótsza. Mam wrażenie, że to wszystko to jeden wielki żart. CAS mi się spodobał i nawet planowałam zakup tej części ale po obejrzeniu różnych filmików z gry doszłam do wniosku, że nie warto. Najbardziej jestem zawiedziona tym co zrobili z małymi dziećmi plus interakcje z kołyską a nie z niemowlakiem... Porażka.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Lista cięć jest ogromna, naprawdę słabo to wygląda. Proponuję stworzenie listy dodanych nowości.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Cytat:
Najpierw wymienione są tam cięcia, a później nowości.http://bootstrap.modthesims.info/sho...d.php?t=528371 |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Dziekuję
![]() Z tego co widzę lista dodanych rzeczy jest tak jakby "rozmiękczona" względem rzeczy usuniętych, sporo nowości poza systemem emocji i multitaskingiem nie jest jakoś specjalnie ważna, większość to kosmetyczne zmiany... No nic, nie będę narzekał, i tak nie kupię.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
No ale czy oficjalnie ea tak powiedzialo? Jesli tak to normanie bardzonie to zmartwi, bo to jest tedna z tych rzeczy na ktorych mi najbardziej zalezy, jak sie wyprowadze juz doroalym dzieckiem to nie chce miec niesmiertelnych rodzicow..
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|