|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 14
|
Czy Wy nie rozumiecie, że rzeczy których nie zrobili po prostu nie chcieli zrobić? Jak taka firma, zajmująca się produkcją wielu gier, może nie umieć czegoś zrobić, lub coś może być za trudne dla nich lub nie robią czegoś z lenistwa? Oni po prostu nie chcieli dodać tego do TS4 i nie dodali i zapewne mają jakieś tam swoje powody. Podają głupie tłumaczenia, bo jakieś wytłumaczenie muszą podać.
---------------------------------------- W TS4 będą ukryte miejsca ![]() http://sims.arhn.eu/2014/08/ukryte-miejsca-w-ts4/ Kto chce sam je odkryć niech nie czyta artykułu, bo jest w nim podane, jak do niech dotrzeć. Ja niestety przeczytałam i teraz staram się zapomnieć
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 18.08.2014 - 09:50 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Ja myślę, że twórcy gry wyszli z takiego założenia, że nauczeni jak to było przy poprzednich seriach TS, że fani gry bardzo angażują się w tworzenie własnych dodatków, więc stwierdzili (zresztą jak to zostało powiedziane w którymś wywiadzie), że zrobią grę "przyjazną twórcom zawartości zmodyfikowanej" i niech sami robią sobie dodatki. Przecież większość ubrań czy fryzur zrobionych przez fanów gry jest lepsza niż te MAXISA. Więc po co mają się wysilać? Zrobią coś żeby tylko było w podstawowej wersji gry a dalej dajmy wolną rękę fanom. A to czego nie uda im się zrobić, dorzućmy jako płatny dodatek!
Mówienie, że twórcy nie potrafią zrobić basenu czy też możliwości zmiany wzrostu simów (chodź we wczesnych zapowiedziach była o tym mowa) to chyba najgorsza wymówka jaką mogli powiedzieć. Błagam! To jest EA, które nie wypuszcza raz na kilka lat jakiejś gry, tylko ma całą serię podtytułów i kilka razy w roku mamy od nich jakąś nową grę. Mogę się założyć, że zatrudniają tam najlepszych programistów z całego świata, dla których stworzenie basenu czy czegokolwiek nie stanowiłoby większego problemu, ale oczywiście komuś na górze zależy żeby jak najmniejszym kosztem zarobić jak najwięcej. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
^ Tym bardziej, że większość z tych funkcji były już w TS3 i TS2, a część nawet w TS1. Team tak bardzo przez lata się nie zmienił, musieliby wszyscy pracownicy mieć problem z pamięcią, żeby nagle zapomnieć jak robiło się chociażby basen i nie, nie wierzę w to, że AI wejścia do basenu i losowego pływania było zbyt trudne jak na 2014 rok. Po prostu EA powiedziało, że to i tamto się wytnie, a z resztą mają się wyrobić do końca wakacji i tyle. Nieważne, czy ze wszystkim co zostało, czy znowu z jakimiś cięciami.
Ostatnio edytowane przez Caesum : 18.08.2014 - 12:04 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
pewnie to już było na listach braków, ale i tak warto napisać, że nie będzie strażaków. W razie pożaru trzeba wysyłać sima i mieć nadzieję.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
A w ogóle będą pożary?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 11
|
W ogóle dziwnie wygląda ten pożar, w poprzednich seriach simy darły się i panikowały a ten w miejscu tup tup albo stoi i strąca płomienie z ubrania jakby był to niewidzialny pyłek. Prawie nie widać tych wspaniałych i rozbudowanych emocji.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
|
Cytat:
(pożar około 7 minuty filmu) Tutaj mają więcej emocji.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Będą, bo na gameplayu chyba pierwszym, który nam wrzucili sim zapłonął robiąc ciastka, a dwa inne potem się z tego śmiały i umarły.
http://youtu.be/37WunnttqjY?t=6m48s W sumie, potem sim który płonął gasi pożar kuchenki bodaj. Tylko, kto go zgasił xD?
Ostatnio edytowane przez NaNiKo : 18.08.2014 - 12:42 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
@up przecież to DOKŁADNIE ten sam pożar, który pokazałam ja
|