Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.09.2014, 11:27   #1
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

No cóż, w czwartek sprawdzę sama
To powiedz jakie jest Twoje pierwsze wrażenie. Czy gra jest tak beznadziejna za jaką niektórzy ją uważają?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.09.2014, 11:29   #2
Mrufka

Reputacja: 10

A ja tak czytam sobie komentarze graczy na FB, wielu z USA juz gra. Opinie podzielone, sporo osob niestety zawiedzionych, jakis bug z niemowletami jest, ze wygladaja czasem jak potworki. Po probie zajscia w ciaze nie ma znanej nam muzyczki, ale robi sie test ciazowy na toalecie Podobno jest rowniez karmienie piersia. Nie ma samochodow oczywiscie, tylko wszedzie ekrany ladowania, co podobno denerwuje ludzi, brakuje przedmiotow takich jak zmywarka do naczyn, pralka.
Mrufka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.09.2014, 11:39   #3
Irbis

Z tą zmywarką i pralką, to moim zdaniem jest lekko naciągane. Naprawdę bez tego nie da się grać? Nie przesadzajmy.

Ekrany ładowania jednemu graczowi będą przeszkadzały, innemu nie. W dwójce były długie ekrany ładowania, a i tak grało się świetnie. W trójce nie było ekranów, ale gra tak zamulała się przy wczytywaniu mebli, że już lepszy byłby ekran wczytywania

Edycja: Na Dotsim pojawia się sporo informacji na temat gry, bo ktoś tam już gra. Między innymi możecie zobaczyć jakie osiągnięcia będą do zdobycia w grze. Ja już tego nie czytam, bo nie chcę sobie popsuć przyjemności z odkrywania gry, ale może ktoś ma ochotę się z tym zapoznać

Ostatnio edytowane przez Irbis : 02.09.2014 - 11:42
Irbis jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.09.2014, 11:47   #4
Mrufka

Cytat:
Napisał Irbis Zobacz post
Z tą zmywarką i pralką, to moim zdaniem jest lekko naciągane. Naprawdę bez tego nie da się grać? Nie przesadzajmy.
Ja nie narzekam i nie oceniam, bo mieszkam w Nowej Zelandii i tu gra dopiero bedzie 5tego... czytam tylko opinie innych graczy, a sama jestem oczywiscie ciekawa. Moze warto bylo stracic zmywarke i auta na korzysc ciekawych interakcji czy emocji, ale z tego co widze, to ekrany ladowania wcale nie pomogly, bo gra juz wywala i zacina,mam nadzieje, ze nie bedzie jednak tak zle. Nie da sie ukryc, ze generalnie ludzie sa zawiedzeni

Ostatnio edytowane przez Mrufka : 02.09.2014 - 11:51
stare 02.09.2014, 11:42   #5
Caesum
Administrator

Reputacja: 103

Naciągane? Po prostu ludziom nie podoba się, że tego nie ma. Nie widzę w tym nic dziwnego, a i nie pamiętam też, żeby ktoś pisał, że gra bez pralki nie uruchamia się czy coś.
Caesum jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.09.2014, 11:46   #6
wenon

Jest dużo braków między innymi, że sim wstając z łóżka odrazu go ściele więc wycięta opcja pościel łóżko xd lub nie ma stacjonarnego telefonu ale gra się przyjemnie. Już nie spotkamy się z tym, że sim zatnie się przez innego sima. Ja jestem zadowolony pomimo, że tych przedmiotów różnej funkcjonalności mogło by być więcej. Zaczynając budować w sims 4 czułem się jakbym to w simsach robił pierwszy raz xd
wenon jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.09.2014, 11:51   #7
Irbis

Caesum dlatego właśnie napisałam, że "moim zdaniem"

wenon dzięki za odpowiedź

Mrufka jak to, gra "wywala i zacina"? Czy tylko na słabszych komputerach czy w ogóle?
stare 02.09.2014, 11:56   #8
Mrufka

Cytat:
Napisał Irbis Zobacz post
Caesum dlatego właśnie napisałam, że "moim zdaniem"

wenon dzięki za odpowiedź

Mrufka jak to, gra "wywala i zacina"? Czy tylko na słabszych komputerach czy w ogóle?
Wiem to z komentarzy ludzi na FB. Dziewczyna pisala, ze zapauzowala gre, odeszla cos zrobic w kuchni, wlaczyla gre i wywalilo jej do systemu, chociaz komputer ma szybki. Ale na jej i moze jeszcze jednej podobnej opini nie mozna sie chyba wzorowac i zamartwiac. Zdjecia niemowlakow powykrzywianych jak potworki juz pojawily sie na necie, pewnie bedzie to pierwsza rzecz do poprawki w pierwszym patchu Ktos inny jednak wspomnial, ze nie ma masy przedmiotow, interfejs jest BARDZO rozny od poprzednich czesci i trzeba sie przyzwyczaic, ale za to bardzo da sie odczuc roznorodnosc simow i ich charakterow i to jest fajne. Czekam na wiecej opinii
stare 02.09.2014, 12:31   #9
ajkus

Weźcie pokażcie te dzieciaki.
nie chce dawać do newsu to daje tutaj kilka ciekawostek w TS4
ajkus jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.09.2014, 13:07   #10
wenon

Właśnie urodziły mi się bliźniaki pomimo, że liczyłem, że to będzie jedno dziecko :c i te bliźniaki bardzo różnią się kolorem skóry, jedno blade a drugie ciemnie jak latynos, dziwne bo mama i tata są biali xd
wenon jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania