|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 14
|
No cóż, w czwartek sprawdzę sama
![]() To powiedz jakie jest Twoje pierwsze wrażenie. Czy gra jest tak beznadziejna za jaką niektórzy ją uważają?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
A ja tak czytam sobie komentarze graczy na FB, wielu z USA juz gra. Opinie podzielone, sporo osob niestety zawiedzionych, jakis bug z niemowletami jest, ze wygladaja czasem jak potworki. Po probie zajscia w ciaze nie ma znanej nam muzyczki, ale robi sie test ciazowy na toalecie
Podobno jest rowniez karmienie piersia. Nie ma samochodow oczywiscie, tylko wszedzie ekrany ladowania, co podobno denerwuje ludzi, brakuje przedmiotow takich jak zmywarka do naczyn, pralka.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Z tą zmywarką i pralką, to moim zdaniem jest lekko naciągane. Naprawdę bez tego nie da się grać? Nie przesadzajmy.
Ekrany ładowania jednemu graczowi będą przeszkadzały, innemu nie. W dwójce były długie ekrany ładowania, a i tak grało się świetnie. W trójce nie było ekranów, ale gra tak zamulała się przy wczytywaniu mebli, że już lepszy byłby ekran wczytywania ![]() Edycja: Na Dotsim pojawia się sporo informacji na temat gry, bo ktoś tam już gra. Między innymi możecie zobaczyć jakie osiągnięcia będą do zdobycia w grze. Ja już tego nie czytam, bo nie chcę sobie popsuć przyjemności z odkrywania gry, ale może ktoś ma ochotę się z tym zapoznać
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 02.09.2014 - 11:42 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Mrufka : 02.09.2014 - 11:51 |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
Reputacja: 103
|
Naciągane? Po prostu ludziom nie podoba się, że tego nie ma. Nie widzę w tym nic dziwnego, a i nie pamiętam też, żeby ktoś pisał, że gra bez pralki nie uruchamia się czy coś.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Jest dużo braków między innymi, że sim wstając z łóżka odrazu go ściele więc wycięta opcja pościel łóżko xd lub nie ma stacjonarnego telefonu ale gra się przyjemnie. Już nie spotkamy się z tym, że sim zatnie się przez innego sima. Ja jestem zadowolony pomimo, że tych przedmiotów różnej funkcjonalności mogło by być więcej. Zaczynając budować w sims 4 czułem się jakbym to w simsach robił pierwszy raz xd
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Caesum dlatego właśnie napisałam, że "moim zdaniem"
![]() wenon dzięki za odpowiedź ![]() Mrufka jak to, gra "wywala i zacina"? Czy tylko na słabszych komputerach czy w ogóle?
|
|
|
#8 | |
|
|
Cytat:
Ktos inny jednak wspomnial, ze nie ma masy przedmiotow, interfejs jest BARDZO rozny od poprzednich czesci i trzeba sie przyzwyczaic, ale za to bardzo da sie odczuc roznorodnosc simow i ich charakterow i to jest fajne. Czekam na wiecej opinii
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Właśnie urodziły mi się bliźniaki pomimo, że liczyłem, że to będzie jedno dziecko :c i te bliźniaki bardzo różnią się kolorem skóry, jedno blade a drugie ciemnie jak latynos, dziwne bo mama i tata są biali xd
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|