|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Trochę mi uszy oklapły na wieść, że nie będzie można ustawić koloru ubrań według własnego gustu. Zabrali bardzo fajną opcję.
Do tego ta rozmyta okolica jest rzeczywiście straszna. Patrzenie aż boli (mnie dosłownie, bo jestem krótkowidzem ![]() edit: Wybiegam w przyszłość, ale jak widzę te cudowne włosy to się zastanawiam, jak będą wyglądać zwierzaki ![]() Ostatnio edytowane przez Agor-ia : 22.08.2013 - 14:23 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Administrator
Reputacja: 102
|
![]() Cytat:
![]() W końcu TS4 wygląda, jakby żywcem ściągało obiekty z TS2. ![]() Bo na grafikę jak nvidia reklamuje raczej nie możemy liczyć: http://www.youtube.com/watch?v=EdagKLWBrz8 Ostatnio edytowane przez Caesum : 22.08.2013 - 14:33 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ta gra wydaje mi się coraz lepsza, wygląd jakoś przeboleję, w końcu ciągle grałam w dwójkę bez dodatków z neta ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 14
|
![]()
tak sie zastanawiam, czy kreatora stylu nie bedzie tylko w CASie, czy tez w ogóle? No ja sobie nie wyobrażam robienia domów bez kreatora stylu
![]() Podobaja mi sie opcje okien w dachu i regulacji wysokosci scian i schodow, yay ![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
Ech, przecież ja nie przeboleję zwierzaków wyjętych żywcem z klocków lego :c
Wyobrażacie sobie te plastikowe konie jak z zestawu barbie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
"Koń Barbie potrafi sam chodzić!" już się boję, że będą te zwierzaki łazić jak w tej reklamie...
![]() |
#7 |
Reputacja: 26
|
![]()
Ja to się już gubię... Będą te pory roku, nie będą? Bo w jednym miejscu piszą, że będą, w innym, że nie.
Co do narzędzia Stwórz Styl - powinno być, choćby uproszczone. Mam nadzieję, że producenci pójdą po rozum do głowy. Chociaż mam wrażenie, że oni strasznie się podniecają tym, że OMG sims haz emotions! LOL U may edit sim body! i niewiele uwagi zwracają na cokolwiek innego. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Jej, będą pory roku !!! Ale nic z tych pór nie będzie jak grafy nie poprawią. Co prawda nie zależy mi tak bardzo na sóper-dóper grafice, ale ta aktualna przypomina grę My Sims. Gra znana jest ze słłłłłiiiiiiiiiiit-cukierkowej grafiki, ale pod względem grywalności jest naprawdę świetna. Muszę się przyznać, że czasami lubię powrócić do My Sims XD. Ale dość ujadania o cukierkah tenczy i jednororzcah. Niedługo czat - niby narazie nie zamierzam kupić ale obejrzeć warto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Na żadnych screenach nie ma wody (w sensie - rzeka, jezioro, morze), a może to ja nie zauważyłam?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Masz rację nie ma, ale może pokażą coś na CZACIE
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |