|
|
|
|
#2 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Ja oglądam, ale będą głównie gadać o tworzeniu sima
![]() Trochę jestem zawiedziona w sumie, bo interesowała mnie bardziej sama rozgrywka ![]() Chociaż nie, fajnie to wygląda jak się bawią ciałem tego sima ![]() EDIT: "Adjustable Sim Height: not available in The Sims 4, but there will be more Sim customization in regards to appearance!" BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! ![]() Czyli żadnego postępu ze wzrostem simów od czasu "jedynki" xD Może w "piątce"? @down: no właśnie nic xD Kurczę, o ile dobrze zrozumiałam, jeszcze coś dzisiaj ma być a propos simsów ok. 20:15 (albo 19:15, bo już nie jestem pewna, czy podali czas środkowoeuropejski czy GMT), a następny live broadcast 17 września. Ostatnio edytowane przez Liv : 22.08.2013 - 17:47 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 14
|
odnośnie tych wymagań - mało znam się na tego typu sprawach, czy zatem ktoś mógłby mi powiedzieć, czy pójdzie na procesorze intel core i3-2348m i karcie geforce 710M?
i co ciekawego pokazali?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
No i po czacie. Tworzenie sima jest super. Ale producentka chyba jest jakaś.....nadpobudliwa ? Ale mimo wszystko - szkoda, że zabrali nam Stwórz Styl i suwaczki do kolorów skóry. BUUUUUUUUUUUUUUUU
!!!!!!@up - no ogólnie to nic, wszystko co zaprezętowała "producentka z ADHD" było wymieniane w newsach Ostatnio edytowane przez redmoon : 22.08.2013 - 17:49 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Cytat:
![]() http://forum.thesims.pl/showpost.php...7&postcount=16 |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() No dobra, może mała przesada z tym procesorem i dokładnie nie sprecyzowano ile potrzeba GHz a są różne wersje tego procka, karta graficzna bardzo mnie zaskoczyła jeśli są to rekomendowane wymagania to spokojnie pogram na najwyższych detalach. Na jednym filmie / zdjęciu widziałem chyba zwierzaka, ktoś się orientuje czy będą jakieś zwierzęta w podstawce ? |
|
|
|
|
#7 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Oficjalnie nie podano jeszcze wymagań czyli nie wiadomo tak na prawdę jakie będą.
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Administrator
Reputacja: 102
|
Czy aby na pewno? Liv mi pisała, że są dokładnie takie same, jak w TS3:
The sims 4: Cytat:
Cytat:
Wydaje mi się więc, że powyższe wymagania nie są prawdziwe. Zresztą dziwne by było wstawianie wymagań gry, która jest dopiero w fazie alpha. |
||
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Producentka chciała rozgrzać atmosferę i wzbudzić entuzjazm graczy chyba