|
![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
Jeśli to, co jest na filmiku faktycznie będzie w grze, to będzie fantastyczny dodatek. Najbardziej podoba mi się możliwość prowadzenia własnego biznesu. Uwielbiałam własny biznes w dwójce i brakowało mi go w trójce (już to chyba gdzieś pisałam
![]() Pozostałe kariery również zapowiadają się świetnie. Pozostaje tylko czekać na oficjalne potwierdzenie ![]()
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
O, może w końcu jakieś normalne kariery się znajdą. Jeżeli będzie opcja stworzenia własnej firmy, to ciekawa jestem jak to będzie wyglądać - i jak mi pójdzie z prowadzeniem biznesu, bo w TS2 byłam ciągle na minusie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 14
|
![]()
No i stało się, dodatek potwierdzony: The Sims 4 Witaj w Pracy!
Ciekawią mnie wszstkie nowe kariery i sposób ich prowadzenia w otwartych budynkach, ale zacznę testowanie dodatku od prowadzenia jakiegos własnego biznesu ![]() Byle do kwietnia ![]()
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oj tam własny biznes, w końcu będzie można wsadzić kogoś za kratki ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Wszystko super tylko ciekawi mnie jak to rozwiązali w kilkuosobowych rodzinach skoro świat jest zamknięty. Co jeśli parę osób będzie szło do pracy jednocześnie? Jeśli to będzie potraktowane jak wyjazd na jakąś parcele (a pewnie tak) to słabo.
![]() |
#6 |
|
![]()
The Sims 4 Witaj w Pracy zapowiada się ciekawie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
dodatek zapowiada się swietnie , ale obawiam się ze tylko na filmikach promujących
![]() ja chcę już pory roku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Wie ktoś, co z tą marcową aktualizacją z fryzurami?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
No i jak wam się podoba nowa aktualizacja? Mi bardzo. Wreszcie mogę przesuwać CAŁĄ zawartość domu na działce (razem z ogródkiem i wszystkim innym), a jak dom jest zbudowany na zbyt dużej działce, to możemy go przyciąć/ustawić tak, żeby się zmieścił. Oczywiście piwnice się przydadzą, nie będę się na ten temat wypowiadać, bo budowanie w 4 to miód malina. A swoją drogą dalej brakuje mi schodów spiralnych albo tych z półpiętrem.
Można pytać znajomych o zawód, dzięki czemu wiem, kiedy kogo mogę zaprosić. Gdy sim idzie do szkoły i wybierzemy opcję, żeby poznał innych simów, to naprawdę ich poznaje. I z okazji wielkanocy można szukać ukrytych jajek. Gdy sim otrzyma 10 poziom kariery, to nadal może dostać podwyżkę. Pewnie jest jeszcze pełno innych opcji, których jeszcze nie widziałam. No ale czym byłoby życie, gdyby wszystko mi pasowało? A więc zdecydowanie NAJWAŻNIEJSZY element rozgrywki - fryzury ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|