|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ja rzadko kiedy używam jakichkolwiek modyfikacji do gry, bo co mi z pięknej naturalnej fryzury gdy twarz oraz otoczenie sima się zupełnie różni ? Wystarczy mi to co zapoda Maxis, po wielu namysłach zdecydowałem się zakupić grę w Empiku
![]() @Absolem dzięki za informację które zapodałeś na forum CS ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Damian, teraz wybuchłem śmiechem bo napisałeś, że Ilona coś o plagiat miała pretensje, a ja własnie te info od niej zaczerpnąłem ;D
@Ilona-napisal w niusie,ze to Twoje tlumaczenie z Centrum Simow[dlatego te wiadomosci usunelam),a ja znalazlam tam posta,w ktorym wyjasniasz,ze masz te informacje z innego forum i dziekuje,ze tutaj to wyjasniles,a jezeli kozystasz z moich tlumaczen,to mozesz napisac od kogo i skad je masz A co do modyfikacji to ja również nie używam - w TS3 używałem tylko nraasy bo poprawiały działanie postępu historii. W TS4 też zapewne nie będę używał, tym bardziej jak patrzę często na simy z neta, które wyglądają jak karykatury bo te dodatki często próbują udawać takie realistyczne i nie pasują po prostu do reszty oprawy w grze.
Zmieniłem nick z Absolem na Levkoni. Ostatnio edytowane przez Ilona : 25.08.2013 - 21:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Trzy tygodnie do czatu wiiii ![]() Ci co byli na simscamp "Nie mogą nic więcej mówić" - phi. Tak wgl. po analizie różnych dat premiery które się pojawiają na różnych stronach wychodzi na to iż premiera nowej serii będzie miała miejsce między 25 lutym a 20 marca przyszłego roku. Ostatnio edytowane przez Damian : 25.08.2013 - 21:48 |
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
A byłoby dobrze gdyby powiedzieli cos poza "Oł maj gasz simowie mają emocje, ale jest super, the sims 2 normalnie"
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
"Media milczom" ![]() ![]() ![]() ![]() Cosie znalezione na simscommunity.net http://www.youtube.com/watch?v=KiWn_iPzG2E Ostatnio edytowane przez Damian : 25.08.2013 - 22:10 |
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Oh Damianie ja nie skopiowałem jej pracy, wymieniłem tylko ważniejsze punkty nie przepisując ich oraz podałem dwa linki do stron, z których informacje pochodziły bezpośrednio
![]() A obrazki które teraz wkleiłeś pochodzą z magazynu PowerPlay ;p
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Dokładnie, a że znalazłem to na powyższej stronie to wkleiłem tak ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |