Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.08.2013, 15:30   #1
Damian
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Zrozumcie że na tym etapie nie można zbyt wiele mówić, podawałem daty w których będzie coś wiadomo, no ale nie trzeba od razu pisać "już się zniechęcam" gdy tylko kilka informacji podali i jakiś domysły fanów.

11 września - gama informacji nt. budowania

17 września - czat z producentami

19 września - gama informacji nt. animacji

@anie_1981 Słodkie niespodzianki Katy Perry oraz edycja limitowana Zostań Gwiazdą z Katy Perry została wycofana ze sprzedaży ze względu na nowy wizerunek gwiazdy który nadejdzie z nowym albumem
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.08.2013, 15:44   #2
adamo030

Reputacja: 10

Jeżeli wiadomo już, że kreatora nie będzie to można się zniechęcić. Chyba, że zdecydują na jego powstanie. Nie wiem dlaczego z niego rezygnują? Bo za dużo roboty jest nad wzorami? To po kiego grzyba tak lecą z czasem, że ma być w 2014? Niech będzie, ale we wrześniu, ale zrobiona tak, że jak się ją włączy to szczena opadnie, a nie że będzie się żałować kasy. Ja osobiście póki co zostaje przy trójce mimo, że jest sporo wkurzających rzeczy.
adamo030 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2013, 16:22   #3
Damian
Guest

Ale wiele z was chwali The Sims 2 gdzie CAST'a nie było, więc co macie do The Sims 4 ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2013, 16:31   #4
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53

Bo dwójka nawet bez CASTa jest świetna
Poza tym, gdyby w niej pojawił się CAST i jeszcze parę innych rzeczy z TS3, dla mnie byłaby to gra idealna
No i nie zapominaj, że dla wielu ludzi CAST jest jedną (jedyną? ) z rzeczy, dzięki której przekonali się do TS3. Odebranie tego w czwartej części jest więc głupotą, no chyba, że nagle EA zaczęło gardzić pieniędzmi, w co wątpię

Anyway, dla mnie CAST jest dealbreakerem A te prawie 200 zł z chęcią wydam na coś, co naprawdę będzie tego warte ; D
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2013, 17:19   #5
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14

@manika360: Dlaczego nie mogę narzekać na animacje [a raczej ich brak] skoro to mnie straszliwie denewrwuje i wręcz zniechęca do gry? Poza tym, tych animacji nie było w trójce, więc nie rozumiem argumentu, że gra nie jest skończona... Ostatnio po tygodniu grania w trójkę wróciłem do dwójki i pierwsze, co mnie "uderzyło" to właśnie świetne animacje [btw. w dwójce JEST animacja wkładania naczyń] z którymi gra nabiera świetnego klimatu.

Od czwórki głównie oczekuję:
- braku błędów,
- ANIMACJI WSIADANIA DO SAMOCHODU, WKŁADANIA NACZYŃ DO ZMYWARKI ITP. [tak, to aluzja do kogoś],
- możliwość ustalenia indywidualnie dla każdego sima, w jaki sposób dany kolor będzie oddziaływać na niego,
- interakcje jak z dwójki.

Nad innymi wymaganiami postaram się pomyśleć
Mroczny Pan Skromności jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2013, 18:13   #6
manika360

Okej Okej, nie wiedziałam że animacje wkładania naczyń są dla kogoś tak ważne C:
Chodziło mi bardziej o to że jeszcze nie widzieliśmy w pełni rozgrywki z czwórki, więc nie czas by narzekać że czegoś nie ma albo że coś jest złe
stare 30.08.2013, 18:20   #7
Gio

Reputacja: 15

Animacje są bardzo ważne! Do dziś pamiętam jak simy w jednyce otwierały sobie lusterko i to było takie realistyczne!

... tym bardziej, że cały czas mamy do czynienia z jeszcze niepełną wersją alfa A to znaczy, że mogą zmienić jeszcze wszystko. Co do ostatniego postu Dominica z newsów - ja bym jednak chciał, żeby simy miały jakieś kompleksy. Niekoniecznie np. z wagą, ale np. powinny się czuć niekomfortowo przy kimś, kto ma bardziej rozwinięte umiejętności itp. Oczywiście wszystko w granicach normy, ale mógłby tam być jakiś ujemny nastrójnik
stare 30.08.2013, 18:28   #8
Agor-ia

Cytat:
Napisał Gio Zobacz post
Animacje są bardzo ważne! Do dziś pamiętam jak simy w jednyce otwierały sobie lusterko i to było takie realistyczne!

... tym bardziej, że cały czas mamy do czynienia z jeszcze niepełną wersją alfa A to znaczy, że mogą zmienić jeszcze wszystko. Co do ostatniego postu Dominica z newsów - ja bym jednak chciał, żeby simy miały jakieś kompleksy. Niekoniecznie np. z wagą, ale np. powinny się czuć niekomfortowo przy kimś, kto ma bardziej rozwinięte umiejętności itp. Oczywiście wszystko w granicach normy, ale mógłby tam być jakiś ujemny nastrójnik
To by było fajne, ale tylko w niektórych przypadkach. Np. sim z cechą artysta, ale jeszcze kiepsko malujący, mógłby się źle czuć przy super malarzu.

Gdyby simy miały kompleksy związane z wagą to Helga byłaby nieszczęśliwa, a to by było źle :c

Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!"

"The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde
Agor-ia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2013, 19:34   #9
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14

A ja uważam, że sim z lepiej rozwiniętą umiejętnością powinien się wywyższać, a sim ze słabiej rozwiniętą - podziwiać tego pierwszego
Mroczny Pan Skromności jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2013, 22:23   #10
Damian
Guest

The Sims 2 była po prostu płynna a w The Sims 3 co chwile coś się renderowało przez co gra co chwilę ścina, oddalenie też nie jest płynne - musi ścinać.

Ale cóż, napływ dodatków tak sprawił...
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania