|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Znowu te simy wyglądają na plastikowe/plastusiowe jak w trójce
The Sims 2 daje ogromne możliwości na zrobienie realistycznie wyglądającego sima, tylko simy są trochę zbyt kanciaste. Fajnie by było, gdyby przeniesiono takie simy z dwójki do czwórki z mnóstwem opcji kształtowania wyglądu i bardziej naturalnym poruszaniem się.
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 14
|
Agor-ia, to chyba nigdy dwójki nie widziałaś
![]() Z tymi informacjami nt. włosów, to myślę, że to specjalna zagrywka EA, żeby ludzie myśleli, że twórcy słuchają próśb fanów xD |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
@Mroczny: Jak się ściągnie do dwójki fajną fryzurę z neta i jakiś mejkap, to owszem, można czasem zobaczyć coś pięknego
Długo grałem w TS2 (bez CC z neta) i stworzyłem kilkoro dość ładnych simów, aczkolwiek zwaleniem z nóg tego nazwać nie można Zbyt wydłużone głowy tam są xDZa dwa dni animacje, szykuję się na coś epickiego. Wszyscy SimsCampowicze tak bardzo to zachwalają, że nie powinniśmy się rozczarować, a wręcz przeciwnie Sprzecznych informacji jest spooooro... Później się pewnie okaże, że jednak dadzą CASt XD @down: Ależ ja nie przeczę, że się dało
Ostatnio edytowane przez Kerbi : 16.09.2013 - 20:23 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 19
|
Hej Wam!
Może i Simy zrobione w TS2 nie rzucają na kolana, ale ja nigdy nie używałem dodatków z internetu - ani fryzur, ani "mejkapów" czy innych wynalazków... dało się zrobić ładnego Sima, który odróżniał się nieco od prostopadłościanu - uwierzcie mi. ![]() Co do czwórki - tak szumnie zapowiadanej... Wg mnie marketing EA stosuje taktykę: "Wszystkie chwyty dozwolone" ... Nie liczyłbym na specjalne nowatorstwo w kolejnej odsłonie The Sims. Sądzę, że dopiero premiera gry zweryfikuje ile prawdy jest w tych dyskusjach i przeciekach przedpremierowych informacji o grze. Obawiam się grafiki, bo skoro gra ma chodzić lepiej na komputerach, na których obecnie TS3 słabo chodzą, to coś musiało ucierpieć w samej grze - może grafika? Muszę przyznać, że nie czekam na premierę The Sims 4 jak na zbawienie. Będzie to się okaże jaka jest prawda, a teraz póki co trzeba się TS3 nacieszyć, jak ma się tyle dodatków i tyle pieniędzy zostawiło się EA. Pozdrawiam D_S
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 14
|
up - z Twojej wypowiedzi wynikało, że nie da się zrobić pięknych simów w dwójce, co jest nieprawdą
W trójce, owszem, też się da, ale moim zdaniem simy bez żadnych dodatków lepiej wyglądają w dwójce ![]() O, zapomniałem całkiem o tych animacjach Już zacieram łapki, może jakiś filmik będzie xD
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
konczac Wasz offtop na temat odnosnie wygladu dwojkowych simow dodam,ze brakuje mi mozliwosci upiekszynia simow z ts2,gdzie mozna bylo nakladac kilka warst "podru" czyli kilka rozych upiekszyczy na raz i przede wszystkim dwojkowe simy wygladaly tak samo w CAS i w grze,gdzie w trojce tego nie ma,juz to poprawili,ale nie tak,abym byla zadowolona.
|
|
|
|
#8 | |
|
|
Cytat:
Piękno jest subiektywnym pojęciem Np. dla mnie piękny to może być tygrys syberyjski, a nie sim Poza tym moja wypowiedź była nawiązaniem do tego, co napisała moja poprzedniczka o realistycznych simach w 2.edit: też liczę na czwórkowy filmik
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Filmik z animacjami byłby bardzo wskazany, coś niecoś już pokazali na dzienniku twórców. Podobały mi się animacje które tam były. Np. ten spontaniczny "potrząs głowy"
faceta który siedział i gadał z laską w bereciku.
Ostatnio edytowane przez Ilona : 16.09.2013 - 22:36 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
http://simsvip.com/2013/09/16/sims-4...simgurugraham/ I to by było na tyle. :/ Podobnie jak pani z simsvip, ja również nie zaufam już żadnej prasie simowej. Uwierzę tylko w to, co usłyszę z ust twórców, bo to jest po prostu jakiś ŻAL - jak można było dopuścić fałszywe info do publikacji? I to już nie pierwszy raz! Nikt tego nie czyta?
Pocieszające jest to, że losowe śmierci jednak się pojawią. Oby tylko informacje o włosach okazały się prawdziwe, bo już tak się nakręciłem na to wszystko... ![]() Btw, informacja o braku CASta potwierdzona na 100%... Edit: Będzie "Woohoo skill" ![]() Ogólnie polecam śledzić gościa https://twitter.com/SimGuruGraham, bo teraz sprostowuje na Twitterze info, więc dostajemy w końcu coś pewnego. Edit 2: Akurat jak napisałem o tym, to facet przestał tweetować W każdym razie popieram to: http://www.twitlonger.com/show/n_1rmq1q9 Pani z simsvip to moja bohaterka! xD Cała prawda o EA i tych ich "niusach". Ale nie mam zamiaru się tym irytować, raczej powinienem przyzwyczaić się do takich zagrywek. Czekam na środę.
Ostatnio edytowane przez Kerbi : 16.09.2013 - 22:43 |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|