|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ale gra to nie film ani nie życie, więc niekoniecznie musi być realistyczna
![]() Tak mi się wydaje, że trochę więcej koloru i bajkowe postacie raczej dodadzą uroku grze, niż go odbiorą ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Prawdopodobny wyciek szkiców.
Kilka dni temu Honeywell opublikowała je na swoim blogu, ale wczoraj samo EA je usunęło. (Jak widać, szkice zdołały ocaleć w naszym wspaniałomyślnym internecie ![]() Jak dla mnie, wszystko to wygląda BARDZO simowo, a zwłaszcza, jeśli patrzeć na meble i ten czarno-biały szkic pomieszczenia. Znowu się napalam... ![]() Ostatnio edytowane przez Kerbi : 29.12.2013 - 12:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Jeszcze taak daleko do premiery, że wiele może się zmienić. Choć niestety nie to co najważniejsze, czyli grafika i brak narzędzia Stwórz Styl. Concept Arty wyglądają ładnie. Ja wcale nie twierdzę, że to będzie zła gra, wręcz przeciwnie, jeśli spełnią się zapowiedzi co do wydajności gry i inteligencji Simów, to gra ma szansę być wprost genialna... ale ta grafika mnie odpycha, no i brak CASt'a. Do dobrego to się człowiek szybko przyzwyczaja, ja pokochałam CAST'a od pierwszego spojrzenia i nie wyobrażam sobie gry bez tego cuda!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Mam nadzieję, że tak jak pokazują to nie będzie to wyglądać jak The Sims 3 tylko lepiej. ;D
![]() |
#5 |
Reputacja: 14
|
![]()
o, i takie coś to ja rozumiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Przeczytałam caaaaały temat, w dwa dni i wreszcie się mogę wypowiedzieć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mam dosyć mieszane uczucia co do nadchodzącej premiery....
Ostatnio edytowane przez Kafelove : 19.01.2014 - 18:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Powiem szczerze,że NIGDY nie miałam okazji grać w TS2,to od trójki wszystko się zaczęło P: Więc nie porównuję 4 do 2 i wgl.,jednak myślę,że 4 cześć simsów będzie lepsza od 3,któa była napachana bugami i błędami do granic możliwości P:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
Okej, moze i była zbugowana, wiele rzeczy się psuło, nie zgadzało czy coś i owszem, czwórka ma być bardziej kompatybilna, mniej "popsuta", ale ja np. mówię o rozbudowie rozgrywki. No mnie się wydaje, że rozbudowanie jej jeszcze bardziej jest takie trochę niemożliwe. Po prostu temat został wyczerpany...
![]() |
#10 |
|
![]()
Zgadzam się całkowicie. Każda kolejna część Simsów to już tylko odgrzewany kotlet. OK, jedynki do dwójki to nawet nie trzeba porównywać, wiadomo, że dwójka jest lepsza. Co do porównywania dwójki z trójką, to już można polemizować, gdyby trójka nie miała tylu bugów i była bardziej płynna, to byłaby najlepsza ze wszystkich. No a że jest jak jest, to i dwójka i trójka mają po równi zwolenników i przeciwników. Ja tam za nic bym do dwójki nie wróciła. Trójka, jakby jej nie krytykować, wniosła do gry bardzo wiele i moim zdaniem na niej temat się już wyczerpał. Czwórka ma dziecinną, kreskówkową graficzkę, chyba bym się nie mogła do niej przyzwyczaić...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 44 (0 użytkownik(ów) i 44 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|