|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na francuskim amazonie jest 15 wrzesnia.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Na stronie empika jest napisane, że premiera jest 06.11.2014.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 39
|
![]()
...a na kanadyjskim, że 28 września
![]()
![]() |
#4 |
Reputacja: 25
|
![]()
Co nie zmienia faktu, że obie daty to wrzesień
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 14
|
![]()
te daty są zapewne tylko "orientacyjne" albo oparte o ogólnikowe informacje z sieci ;D Co nie zmienia faktu, że wrzesień jest bardzo prawdopodobnym terminem.
"Jako jeden z pierwszych pojawił się wpis Lucy Bradshaw na jej blogu. W tłumaczeniu brazylijskim można było odnaleźć zdanie, które mówi, że wrzesień 2014 nadejdzie szybciej, niż myślimy. Zdanie to zostało jednak szybko zmienione, co jednak nie zahamowało lawiny pogłosek o wrześniowej premierze." źródło: nowesimsy.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Hmmm... No to jeśli premiera miałaby być już we wrześniu, to chyba pora na jakiś większy wysyp informacji, no chyba, że niczego więcej, poza emocjami, gra nie oferuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Skoro mowa o rozmnażaniu, mnie interesuje genetyka. W senie, czy dziedziczenie wyglądu i ewentualnie cech będzie działało podobnie jak w Trójce, czy może jakoś to zmienią.
Rzeczywiście mamy póki co bardzo mało informacji. Może na tym chacie o TS Abrakadabra powiedzą coś więcej? Reklamują go jako "półgodzinne granie w Abrakadabrę z okazji 14. urodzin serii The Sims", ale coś mi się wydaje, że gdyby to rzeczywiście było tylko Abrakadabra, nie robiliby aż takiego rozgłosu i nie ogłaszaliby chatu kilka tygodni wcześniej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Jeśli mowa o rozmnażaniu, to mnie interesuje i jedno i drugie, a także jak będzie wyglądać dzieciństwo simów, tzn. czy będzie dla nich więcej obiektów i interakcji, może nawet w tej edycji dostaniemy ciuszki dla wierzgających nóżkami niemowlaków?
![]() ![]() ![]() Życie rodzinne jest bardzo znaczącą częścią mojej rozgrywki (małe simy ![]() ![]() O, jeszcze cechy charakteru są szalenie ważne - tego mi troszkę brakuje w dwójce, że simy zazwyczaj nie są "dzikie" albo ambitne same z siebie, a przynajmniej nie dają znać o swoim charakterze (bądź charakterku) przez cały czas. W TS3 było to chyba lepiej przemyślane ("bonusowe" interakcje dla każdej cechy), ale za to zabrali aspiracje, a bez tego też ani rusz! Niby zapowiadają, że coś w ten deseń będzie w TS4, ale kto ich tam wie ![]() Hm, wrzesień za jakieś pół roku! Poza tym zdaje się, że TS2 miało swoją premierę we wrześniu 10 lat temu! (gram w zabytek, haha xD) Z okazji takiej rocznicy mogliby coś zrobić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
Chociaż z drugiej strony, jak ktoś ma kupić tę grę, to ją kupi bez względu na datę premiery. Hmm, a może na grudzień szykują nam 1. dodatek? ![]() Skoro już zacząłem o dodatkach - mam nadzieję, że pojawi się "Własny Biznes", którego bardzo brakowało mi w Trójce, coś w stylu "Po zmroku". No i CPR powinno być szybciej niż 4 lata po premierze ;_: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Psst, w TS2 CPR (wyszło 3 lata po premierze) miały już być w podstawie
![]() No ale właśnie - pogoda w podstawie! Też tego oczekuję :] Nie zdziwiłabym się, gdyby się okazało, że na święta wyjdzie 1. dodatek - "Na studiach" miało swoją premierę kilka miesięcy po podstawie ![]() ![]() O dodatkach nie będę gdybać, bo jeśli podstawa nie spełni moich oczekiwań, to dodatków tym bardziej nie kupię xD @down: a, faktycznie ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 24.02.2014 - 08:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 26 (0 użytkownik(ów) i 26 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|