![]() |
#1242 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki Liv za wszystko.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1243 |
|
![]()
[img]C:\Program Files\różne dziwne potrzebne itp\cz[/img]
Od przeinstalowania systemu na moim komputerze gdy gram w Simsy to zamiast normalnej skóry starych i dzieci mam taką białą z napisami. Wszystko inne działa dobrze ale to jest bardzo denerwujące... Czy da się to jakoś naprawić ? Jaką kartę graficzną trzeba mieć żeby poszło normalnie ? I jakie sterowniki ? Po przeinstalowaniu systemu i po zainstalowaniu Simsów zamiast skóry dzieci i starych są one takie białe z niebieskimi napisami. W znajomościach mieli normalną skórę, chciałam się zapytać czym jest to spowodowane i czy da się to jakoś naprawić, gdyż jest to bardzo denerwujące. Poza tym gra normalnie chodiz. Jest jeszcze tak, że jak moim Simom zatrudniłam lokaja to był on przezroczysty... Czy ktoś mógłby pomóc. Dziękuję ![]() Ostatnio edytowane przez Ilona : 18.06.2013 - 20:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
|
![]()
Wygląda na to, że gra nie może znaleźć tekstur. Czy na pewno przeinstalowałaś system dokładnie i zainstalowałaś simsy od zera? Wydaje mi się, że gra szuka tekstur w dawnej, zapamiętanej lokalizacji, a że nie może ich znaleźć, wyświetla jakieś głupoty. Zrób reinstalkę z dokładnym wyczyszczeniem wszystkich pozostałości po simsach na komputerze
![]()
![]() |
![]() |
#1245 |
|
![]()
lub zwyczajnie zedrzyj z neta skiny deafaulotwe
![]() bardzo duże prawdopodobieństwo, że gra je wczyta :3
![]() |
![]() |
#1246 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Hej
![]() Pobrałam wczoraj TE i TE plakaty. Niestety w grze ich nie mam, a jest napisane, że meshe są w podstawie TS2. Jak się jeszcze wczytałam to zauważyłam, że napisali, że może być potrzebny TEN program. Wiecie moze, jak on działa? I czy mogłoby się obyć bez pobierania go? Proszę o pomoc, bardzo mi zależy na tych plakatach ![]()
![]() |
#1247 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Dzięki znanemu i lubianemu CEPowi recolory rzeczy z gry działają.
Dla własnego dobra lepiej go pobierz. Jeśli nie przyda Ci się teraz, to z pewnością będziesz go potrzebowała w przyszłości ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1248 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Dzięki Liv
![]() Jak się dłużej zastanowiłam, to nigdy nie pobierałam recolorów... ![]()
![]() |
#1249 |
|
![]()
A ja mam takie pytanie
Simsy instaluje na dysku E (najwiecej meisjca), wszytsko ladnie pieknie. Natomiast kiedy chce cos zainstalowac przez Sims2Pack, to samoistnie instaluje sie w MojeDokumenty/EAGAMES/Sims i wiadomo co dalej ;p Ale na dycku C. Tak samo tworzy sie w moich dokumentach na dysku C floder Eagames i tam w downloads wszytskie dodatki. Jak mam zrobic by to wszytsko bylo na dysku E? Ostatnio wzielam ten caly folder z C do E i dramat, stracilam wszytsko ![]() ![]() Mam win7 ![]() Ostatnio edytowane przez yrvie : 23.06.2013 - 13:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1250 |
|
![]()
Witajcie, mam problem . Od pewnego czasu nie gram w dwójkę ale podczas ostatniej gry Nina i Don których zeswatałam zacięli się podczas siedzenia w wannie dla dwojga . Wychodziłam z aktywnej rodziny i wchodziłam z powrotem ale to nic nie dawało . Proszę pomóżcie bo ja nie wiem co mam już zrobić
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|