Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.06.2013, 22:37   #1
FresH

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simki Chameleon001

No wg mnie jest dużo lepiej. Keitlin prezentuje się naprawdę dobrze! Podoba mi się na pierwszym i czwartym zdjęciu, taka trochę zadziora! ^^ Ma ładne oczy, nos, usta też są w porządku. Fajnie, że użyłaś czarnych brwi, zawsze mi się podobało to połączenie. :> Ubranie średnio mi się podoba, no ale powiedzmy, że jest ok. 8,5/10.

Vanessa podoba mi się już mniej. Ma za duże oczy, zdecydowanie. Usta też wydają się być trochę za szerokie. Dodatkowo zrezygnowałbym z tych paznokci i kolczyków, wygląda to dziwnie w zestawieniu z takim ubraniem. :>

Widać, że już próbowałaś coś zmienić w swoich simach, nadać im jakieś cechy charakteru i fajnie. Od razu lepiej ogląda się takie prezentacje, są dużo ciekawsze. Chociaż jeszcze musisz trochę popracować, bo sceneria nie powala, ale pomysł miałaś fajny.
FresH jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.06.2013, 22:45   #2
Chameleon001

Reputacja: 10
Smile Odp: Simki Chameleon001

Cytat:
Napisał FresH Zobacz post
No wg mnie jest dużo lepiej. Keitlin prezentuje się naprawdę dobrze! Podoba mi się na pierwszym i czwartym zdjęciu, taka trochę zadziora! ^^ Ma ładne oczy, nos, usta też są w porządku. Fajnie, że użyłaś czarnych brwi, zawsze mi się podobało to połączenie. :> Ubranie średnio mi się podoba, no ale powiedzmy, że jest ok. 8,5/10.

Vanessa podoba mi się już mniej. Ma za duże oczy, zdecydowanie. Usta też wydają się być trochę za szerokie. Dodatkowo zrezygnowałbym z tych paznokci i kolczyków, wygląda to dziwnie w zestawieniu z takim ubraniem. :>

Widać, że już próbowałaś coś zmienić w swoich simach, nadać im jakieś cechy charakteru i fajnie. Od razu lepiej ogląda się takie prezentacje, są dużo ciekawsze. Chociaż jeszcze musisz trochę popracować, bo sceneria nie powala, ale pomysł miałaś fajny.

No faktycznie, paznokcie maja sie nijak do ubrania. A co do scenerii, to na prawdę, nie mam pojęcia co mogę zrobić. Jak na razie jestem na etapie pobierania różnych dekoracji, ale na modthesims w sumie nie ma takich rzeczy, jakich ja potrzebuje.
Dziekuje za komentarz.

Ktoś jeszcze?: >

Ostatnio edytowane przez Chameleon001 : 21.06.2013 - 14:10
Chameleon001 jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania