![]() |
#38 |
Reputacja: 10
|
![]()
Trochę odkopię temat, ponieważ mam parę zdjęć na temat kosmitów
![]() Kosmiczny pojazd ma dwa ulepszenia, podróże na inne planety lub lasery (to drugie jest wymagane, gdy chcemy robić najazdy na parcele publiczne) ![]() Urocza maskotka, nie powiem... ![]() ![]() Bioaktywacja sima (daje neutralny nastrójnik simowi na godzinę, szybciej uczy się umiejętności) http://i.imgur.com/B5HMxaU.jpg Nie pamiętam jak się to nazywa, ale dzięki temu wzrasta "energia" ![]() I bawimy się w robienie najazdu na parcelę! ![]() ![]() ![]() A potem mamy radochę, a co ![]() ![]() A tak wygląda kosmita, kiedy ma bardzo niską "energię" (tzn. mózg na wyładowaniu) ![]() Można też badać obiekty tym śmiesznawym panelem, żadnych informacji nam nie daje. (robiłam jej sesję ![]() ![]() Dla ciekawostki mogę powiedzieć, iż ładowanie "energii" to nie tylko metydacja. Kosmita może też ładować energię ze skał kosmicznych. ![]() + Zrobiłam 2 screeny, które pokazują, jak kosmita ładuje energię z skałki kosmicznej. ![]() ![]() EDIT: jedno zdjęcie rozjeżdżało forum, zamieniłam je na link. ; )
Ostatnio edytowane przez Zielona Herbata : 25.06.2013 - 18:17 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|