![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]() To może ja skomentuję co nieco. Tak w kolejności:
Jeśli chodzi o ranking nicków, to zauważyłam jakąś przedziwną tendencję do używania w nazwie dziwnych znaków, których za żadne skarby przeczytać "po polskiemu" się nie da. Po co to? Czy w naszym alfabecie brakuje liter? Tak się zastanawiam, co w przypadku logowania z innego komputera czy telefonu - to chyba utrudnienie w tym momencie? Zamiast szybkiego wpisania nazwy, trzeba się naszukać gdzieś w google, kopiować i wklejać? Serio, nie wiem. Problematyczne toto, a w dodatku utrudnienie dla innych, no bo jak to wypowiadać w ogóle? To oczywiście tylko takie moje przemyślenia, każdy niech się nazywa, jak mu się żywnie podoba, ale wydaje mi się to... dziwne po prostu. Co do wiadomości z forum - cóż, w tym miejscu można by się dłuższą chwilę zatrzymać i podyskutować, tylko nie bardzo widzę sens ciągnięcia tematów, które są już poruszane w innym dziale. Chodzi mi mianowicie o promocję forum i nowe moderatorstwo. Osobiście uważam, że promocja naszego forum nie istnieje (wybaczcie dziewczyny, ja waszej pracy nie widzę po prostu). Było mocne wejście i nadzieja na polepszenie sytuacji po "promocji" Blacka, ale skończyło się to dawno temu i nie widzę dalszych ruchów. Wymiana bannerów raczej jakimś przełomowym posunięciem nie jest, zwłaszcza, jeśli są takiej wielkości i zupełnie ich nie widać. Na FB liczba userów praktycznie się nie zmienia, częstotliwość dodawania postów też jak dla mnie pozostawia wiele do życzenia - na początku osoba zajmująca się FB tak leciała z wpisami, że obawiałam się, iż w ciągu miesiąca braknie jej tematów z forum do linkowania. Teraz znowu przerwy tak długie, że niemal zapomniałam o tej stronie. Tumblra kiedyś obserwowałam, ale z czasem zaczęły mnie męczyć na tablicy zdjęcia dotyczące głównie TS3, w dodatku nie z naszego forum. Liczyłam na ciekawe linki do jakichś dodatków, reklamę naszych twórców, a tu same "obce" fotki. Nie tego oczekiwałam, zwłaszcza, że nie cierpię TS3, więc już Tumblra nie obserwuję. Dziewczyny, teraz macie już koniec szkoły, wakacje, dużo wolnego czasu - rozruszajcie tę promocję. Niedługo wychodzi The Sims 4, nie dajmy innym zapomnieć o naszym forum. Nie zgadzam się również z decyzją awansu moderatorek, zwłaszcza tych o zerowej aktywności. Na taki awans trzeba sobie rzeczywiście zasłużyć oddaniem tej stronie i realną pracą na forum, a ja nic takiego nie widzę. Nie piszę tego złośliwie, naprawdę, to po prostu wyniki moich własnych obserwacji. Wbrew pozorom na forum wchodzę kilka razy dziennie i mimo, że nie piszę, to czytam i obserwuję. I jakoś blado tę "aktywność" widzę. No ale ja tu jestem tylko zwykłym userem, więc moje zdanie i tak wiele nie zmieni. Mroczny Pan Skromności był chyba w swoim Mrocznym żywiole pisząc o popularności ![]() ![]() ![]() Sezon wakacyjny oficjalnie uznano za otwarty, więc zgadzam się z autorami działu "Trudne sprawy" i również zachęcam do wyrwania się z domu, jeśli tylko nadarzy się okazja. Naprawdę w ciągu kilku godzin nie skończy się świat, a na przykład zaoszczędzić prąd można ; ) Na noł-lajfienie przyjdzie czas zimą. Póki co, można korzystać z darmowej solary i spalać kalorie na rowerze, basenie czy spacerach, a do szkoły powrócić z nowym, odświeżonym wyglądem i zrobić furorę ![]() ![]() ![]() Z seriali kilka nawet mnie zainteresowało, ale znów nie mogę oprzeć się wrażeniu, że są do siebie bardzo podobne i nie czuję powiewu świeżości. Nie wiem też, czy wszystkie będą tłumaczone; jeśli nie, to lipa, bo nigdy nie uczyłam się angielskiego i sobie z nim na tym poziomie nie poradzę. Natomiast książki - och tak, te pozycje to prawdziwa klasyka ![]() Polecane The Sims 2 - mój ukochany dział ![]() M jak mieszkanie - proponowana kolorystyka jest fantastyczna! Taka orzeźwiająca, typowo letnia. Na pewno coś takiego zafunduję moim simom w grze. W realu będzie trochę gorzej niestety ![]() To chyba tyle. Przepraszam, że nie skomentowałam wszystkich działów - najzwyczajniej w świecie nie wiem, co napisać, a nie chcę tu niepotrzebnie lać wody. Na pewno całą gazetkę przeczytałam z zainteresowaniem i doceniam pracę wszystkich autorów. Już teraz czekam na kolejny numer, w którym z pewnością poczytam o wspomnieniach z tegorocznych wakacji ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|