![]() |
#11 |
Reputacja: 12
|
![]()
Apocalipsa...
Ton? Okej.. Nie było, ale innym użytkownikom usuwano sygnatury, gdy były za duże... Sam osobiście kiedyś miałem z tym problem, i uporczywie zmniejszałem sygnaturę, chyba o 12 pikseli, jednak nie była już taka ładna... Postanowiłem zamieścić tą 512 pikseli, ok dzień nikt nie widzi, drugi też, ale za trzecim moderacja warczy i mówi "Za duża sygnatura, usunęłam" Wojna? Czy w końcu użytkownicy postawili się słabo działającej administracji? To, że teraz mniej osób boi się władzy wyższej to pestka. Widać nie możecie pogodzić się z tym, że źle zrobiliście swoją robotę.. ![]() Co do dowartościowania w internecie... Nie obchodzi mnie to jak ktoś mnie postrzega w necie, czy inanczej, czy nie... Zachowuję się normalnie, tylko troszkę podniosłem ton, przepraszam, ale u nastolatka, to normalne ![]() Gingers.. Może Ty nie... ale zapytaj się np, Rudzielca, że od dawna usuwano takie sygnatury.. Sam mam na profilu kilka postów, że mam szerszą niż 500 pkiseli.. Polecam poszukać :* Może bana nie, ale warna tak ![]() Czy ja kłamię? Nie sądzę... Pokaż mi gdzie skłamałem.. Jak to znajdziesz, i serio skłamałem (w co wątpię) to lecę się wyspowiadać :C Czekam :* Kończę dyskusję, i żegna, bye :* Ostatnio edytowane przez Alcioo :33 : 02.07.2013 - 11:44 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|