|
|
#11 | |
|
Reputacja: 11
|
Motyka - chciałabym choć połowę z jego inteligencji.
Lubie - taka forumowa maskotka. Nie wiem, skąd takie wrażenie ![]() Charionette - prawdziwy miluch. Zdecydowanie zasłużyła na tę rangę. Malin - hmm... Apocalypsa - na wszystko ma gotową odpowiedź. Chciałabym tak. Maqryll - uroczy w swej naiwności Meryam - szczera do bólu, a to lubię Mroczny Pan Skromności - Mroczny, ale przesłodki. Jego obsesja na punkcie Buki mnie rozwala. Uwielbiam go ![]() Rudzielec - wulkan energii i szalonych pomysłów. Już nie wyobrażam sobie, gdyby jej nie było w moim życiu. Kto by mnie stawiał na nogi i rozmawiał ze mną przez fona po 8 godzin? 33Kubuss - od zawsze jestem fanką jego celnych komentarzy. Podoba mi się dobitność jego wypowiedzi i przede wszystkim szczerość - pisze to, co aktualnie myśli. Mistrz ciętej riposty. Kędziorek - oaza spokoju. Uwielbiam jej wypowiedzi, są takie... mądre. Diana - taki słodziak. Bardzo miła osoba. Liv - bez niej to forum chyba by nie istniało. Chodząca encyklopedia nt. TS2 i w dodatku mądra, przemiła osoba ![]() Gingers - bardzo podoba mi się jego nick naprawdę!Libby - bohaterka "Fantastycznej czwórki". Pała żądzą krwi Dantego, podobnie jak ja, więc za to wielki plus. Perplexite - kurczę, autentycznie nie wiem, kto to jest Podglądając posty innych stwierdzę więc, że robi fajne avatary ![]() edit: Cytat:
Ostatnio edytowane przez Malin : 03.07.2013 - 21:50 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|