|
![]() |
#1 |
Naczelny Grafik
Sk±d: Z Niemcami.
Reputacja: 24
|
![]()
bjork warn warnem, ale moglas zostawic przynajmniej czesc z apokalipsa.
(pozwolisz, ze ja tu go przypomne, bo chyba nie wazyscy go przeczytali, a w nim "nie obrażałem" nikogo) do rangi "Matka Boska" osoba przyczepila sie od razu, dzien po ustawieniu, ale pragne zauwazyc, ze do nicku administratorki, Apokalipsa (pragne przypomniec, ze w Biblii jest ksiega "Apokalipsa ¶w. Jana"), ktory jest już X lat (odkad pamietam) nikt sie nie przyczepił. Dziwne, noale co na ten tenat poradze.
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 08.02.2014 - 11:08 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Archeolog Renesansu
Sk±d: Gliwice
Reputacja: 74
|
![]()
Naprawdę Bjorka, byle nastoletni ciarach nie jest dla mnie na tyle ważn± person±, że byłby w stanie mnie obrazić, nawet jakby sobie waln±ł rangę na różowo "M'in Gorad to tania szmata". Nie wiedziałam, że przytoczenie szatanowego avatara w postaci zombie-Jezusa z odsłoniętym kawałkiem mózgu jest obraĽliwe
![]() administracja własnymi rencyma ustawiła t± jakże obraĽliw± rangę, a potem zmieniła? Znaczy wedle administracji nie była obraĽliwa, póki jaki¶ user nie zacz±ł miauczeć, jak go to ugodziło? Mamusiu, bo się poszczam. Dobra, idę bo jestem be i niedobra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Sk±d: moje własne Idaho
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Jestem jak najbardziej za usunięciem tej rangi. Byłam zniesmaczona, gdy j± zobaczyłam. Nie ja j± zgłosiłam, ale zastanawiam się, czy nie zrobiłabym tego z czasem, bo mi najzwyczajniej w ¶wiecie przeszkadzała. Od dawna już nie chodzę do ko¶cioła, ale wychowano mnie w wierze katolickiej i szacunku do tego, co dla innych jest przedmiotem kultu. Nazywanie siebie "Matk± Bosk±" jest dla mnie nie na miejscu i koniec. Możecie to nazwać bólem dupy, czy czego tam chcecie, wisi mi to i powiewa. To jest forum publiczne, wchodz± tu różni ludzie, różnych wyznań, trzeba uszanować każdego z nich. Jeżeli komu¶ to przeszkadza, to trzeba to wzi±ć pod uwagę, a nie to roztrz±sać i robić z tego jaki¶ straszliwy problem. Obrażanie czy lekceważenie różnych wyznań w dzisiejszych czasach może i jest modne, ale zdecydowanie nie jest ani fajne, ani zabawne, ani w ogóle żadne. I na pewno nikomu nie imponuje. btw. Laseczka, pod Twoim postem podpisuję się obiema rękami. edit: Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Sk±d: Ponyville
Reputacja: 33
|
![]()
@up już wspomniałam chyba, że nam by to nie przeszkadzało, ale skoro kto¶ to zgłosił to trzeba to uszanować. nie wiem dlaczego muszę sie powtarzać.
apokalipsa jest to jedynie nazwa jakiego¶ tam działu w biblii o końcu ¶wiata, a Matka Boska jest to osoba ¶więta i jest jednak pewna różnica miedzy tymi dwoma. i nie rozumiem Lubie po co wałkujesz dalej ten temat tak, jakby¶ szukał jakiej¶ zaczepki. kto¶ to zgłosił bo go to obrażało i my¶lę, ze to koniec tematu i nie ma co tu analizować. Ostatnio edytowane przez Rainbow : 08.02.2014 - 11:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Naczelny Grafik
|
![]() Cytat:
2. jezeli bym szukal jakiejs zaczepki to bym napisal. dziwi mnie to, ze komus przeszkadza glupia ranga, ktora byla ustawiona jeden dzien, a raczej jedna noc, zas nick, ktory nawiazuje do religii w rownym stopniu co ranga, jest juz od X lat.
![]() |
![]() |
#6 |
Sk±d: Polska
Reputacja: 12
|
![]()
Żaden koniec tematu!
Powiedz mi, jeżeli mnie uraża to, że kto¶ ma rangę, no nie wiem - Administrator. To zgłoszę to, a Ty to uszanujesz i ¶ci±gniesz sobie t± rangę? Jeżeli komu¶ nie pasowała ranga Matka Boska to wypierpapier, albo niech się na ni± nie patrzy, no bez jaj. Poza tym, polska to wolny kraj, a w regulaminie forum nie było nic wspomniane o osobach ¶więtych... A co jeżeli pod każdym postem będę podpisywał się Jezus? Administracja też usunie mi posta? A jeżeli mam taki fetysz, to co wtedy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Sk±d: z kabiny F-14 Tomcat
Reputacja: 15
|
![]()
Je¶li chcesz, żeby Ciebie szanowano, to najpierw uszanuj innych. Skoro kogo¶ to obrażało, to przyjmij to do wiadomo¶ci.
![]() |
#8 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Fakt, mimo, że sama jestem katoliczk± i nie wpadłabym na zgłoszenie takiej rangi, to jako takie podpisywanie się jako matka Boga może nie być tak bardzo OK. Chociaż znam kolesia co ma na nazwisko Bosek, to nikomu chyba nie będzie się to tak kojarzyć ![]() No ale czy aż tak przeszkadza wam to, że Flo nie może nosić takiej rangi?
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
Reputacja: 10
|
![]()
sam, ustawiaj±c tę rangę, miałem spore w±tpliwo¶ci, mówiłem, że może nie przej¶ć, ale wstawiłem j± z zastrzeżeniem, że jak kto¶ zgłosi pretensje (uzasadnione w sumie), to rangę zmieniamy. Flo nie sprzeciwiła się (chyba że gdzie¶ tam w odmętach offtopu, to nie wiem) i za jej wiedz± rangę zmieniłem. to chyba wystarczaj±cy powód, żeby zakończyć temat?
![]() |
![]() |
#10 |
Naczelny Grafik
|
![]()
dobrze, koniec z rang± Flo, a co z nickiem Apokalipsy?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 go¶ci) | |
Narzędzia w±tku | |
Wygl±d | |
|
|