Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > Forum i Scena The Sims

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia w±tku Wygl±d
stare 08.02.2014, 10:57   #1
Lubie
Naczelny Grafik

Sk±d: Z Niemcami.
Reputacja: 24
Domy¶lnie Odp: Pro¶by o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.

bjork warn warnem, ale moglas zostawic przynajmniej czesc z apokalipsa.
(pozwolisz, ze ja tu go przypomne, bo chyba nie wazyscy go przeczytali, a w nim "nie obrażałem" nikogo)

do rangi "Matka Boska" osoba przyczepila sie od razu, dzien po ustawieniu, ale pragne zauwazyc, ze do nicku administratorki, Apokalipsa (pragne przypomniec, ze w Biblii jest ksiega "Apokalipsa ¶w. Jana"), ktory jest już X lat (odkad pamietam) nikt sie nie przyczepił. Dziwne, noale co na ten tenat poradze.

Ostatnio edytowane przez Lubie : 08.02.2014 - 11:08
Lubie jest offline   OdpowiedĽ z Cytatem

PAMIĘTAJ! ¬ródłem utrzymania forum s± reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.
stare 08.02.2014, 11:37   #2
PaĽdzioch Menda Zło¶liwa
Archeolog Renesansu

Sk±d: Gliwice
Reputacja: 74

Naprawdę Bjorka, byle nastoletni ciarach nie jest dla mnie na tyle ważn± person±, że byłby w stanie mnie obrazić, nawet jakby sobie waln±ł rangę na różowo "M'in Gorad to tania szmata". Nie wiedziałam, że przytoczenie szatanowego avatara w postaci zombie-Jezusa z odsłoniętym kawałkiem mózgu jest obraĽliwe a ponoć to ja jestem niepoważna. W takim razie usuń jej avatara, kilku userów już się przypierniczało, że jej avatary s± obraĽliwe (w tym pamiętny Katara)

Cytat:
Napisał Lubie Zobacz post
do rangi "Matka Boska" osoba przyczepila sie od razu, dzien po ustawieniu
administracja własnymi rencyma ustawiła t± jakże obraĽliw± rangę, a potem zmieniła? Znaczy wedle administracji nie była obraĽliwa, póki jaki¶ user nie zacz±ł miauczeć, jak go to ugodziło?
Mamusiu, bo się poszczam.
Dobra, idę bo jestem be i niedobra.
stare 08.02.2014, 12:01   #3
Malin

Sk±d: moje własne Idaho
Reputacja: 11

Cytat:
Napisał Lubie Zobacz post
do rangi "Matka Boska" osoba przyczepila sie od razu, dzien po ustawieniu, ale pragne zauwazyc, ze do nicku administratorki, Apokalipsa (pragne przypomniec, ze w Biblii jest ksiega "Apokalipsa ¶w. Jana"), ktory jest już X lat (odkad pamietam) nikt sie nie przyczepił. Dziwne, noale co na ten tenat poradze.
Lubie, zawsze miałam Cię za osobę inteligentn±, więc proszę, nie wmawiaj mi, że Ty tak serio i nie widzisz różnicy w tym przypadku - między opisem sytuacji, a nazw± osoby ¶więtej.

Jestem jak najbardziej za usunięciem tej rangi. Byłam zniesmaczona, gdy j± zobaczyłam. Nie ja j± zgłosiłam, ale zastanawiam się, czy nie zrobiłabym tego z czasem, bo mi najzwyczajniej w ¶wiecie przeszkadzała. Od dawna już nie chodzę do ko¶cioła, ale wychowano mnie w wierze katolickiej i szacunku do tego, co dla innych jest przedmiotem kultu. Nazywanie siebie "Matk± Bosk±" jest dla mnie nie na miejscu i koniec. Możecie to nazwać bólem dupy, czy czego tam chcecie, wisi mi to i powiewa. To jest forum publiczne, wchodz± tu różni ludzie, różnych wyznań, trzeba uszanować każdego z nich. Jeżeli komu¶ to przeszkadza, to trzeba to wzi±ć pod uwagę, a nie to roztrz±sać i robić z tego jaki¶ straszliwy problem.

Obrażanie czy lekceważenie różnych wyznań w dzisiejszych czasach może i jest modne, ale zdecydowanie nie jest ani fajne, ani zabawne, ani w ogóle żadne. I na pewno nikomu nie imponuje.

btw. Laseczka, pod Twoim postem podpisuję się obiema rękami.

edit:
Cytat:
Jeżeli komu¶ nie pasowała ranga Matka Boska to wypierpapier, albo niech się na ni± nie patrzy, no bez jaj.
Altair, tym zdaniem dałe¶ popis swojej inteligencji. Wróć do przedszkola, BŁAGAM.
Malin jest offline   OdpowiedĽ z Cytatem
stare 08.02.2014, 11:38   #4
Rainbow
Administrator

Sk±d: Ponyville
Reputacja: 33

@up już wspomniałam chyba, że nam by to nie przeszkadzało, ale skoro kto¶ to zgłosił to trzeba to uszanować. nie wiem dlaczego muszę sie powtarzać.

apokalipsa jest to jedynie nazwa jakiego¶ tam działu w biblii o końcu ¶wiata, a Matka Boska jest to osoba ¶więta i jest jednak pewna różnica miedzy tymi dwoma.
i nie rozumiem Lubie po co wałkujesz dalej ten temat tak, jakby¶ szukał jakiej¶ zaczepki. kto¶ to zgłosił bo go to obrażało i my¶lę, ze to koniec tematu i nie ma co tu analizować.

Ostatnio edytowane przez Rainbow : 08.02.2014 - 11:40
Rainbow jest offline   OdpowiedĽ z Cytatem
stare 08.02.2014, 12:00   #5
Lubie
Naczelny Grafik

Cytat:
Napisał Apocalypsa Zobacz post
(1)apokalipsa jest to jedynie nazwa jakiego¶ tam działu w biblii o końcu ¶wiata, a Matka Boska jest to osoba ¶więta i jest jednak pewna różnica miedzy tymi dwoma.
(2)i nie rozumiem Lubie po co wałkujesz dalej ten temat tak, jakby¶ szukał jakiej¶ zaczepki.
1. czyli uwazasz, ze ksiega, po twojemu "jakis tam dział biblii", która jest dla mnie rownie wazny jak reszta działów Biblii, jest na tyle niewazna, zeby wstawić j± w nick? poczułem się urazony

2. jezeli bym szukal jakiejs zaczepki to bym napisal. dziwi mnie to, ze komus przeszkadza glupia ranga, ktora byla ustawiona jeden dzien, a raczej jedna noc, zas nick, ktory nawiazuje do religii w rownym stopniu co ranga, jest juz od X lat.
stare 08.02.2014, 11:53   #6
Alcioo :33

Sk±d: Polska
Reputacja: 12

Żaden koniec tematu!
Powiedz mi, jeżeli mnie uraża to, że kto¶ ma rangę, no nie wiem - Administrator.
To zgłoszę to, a Ty to uszanujesz i ¶ci±gniesz sobie t± rangę?
Jeżeli komu¶ nie pasowała ranga Matka Boska to wypierpapier, albo niech się na ni± nie patrzy, no bez jaj.
Poza tym, polska to wolny kraj, a w regulaminie forum nie było nic wspomniane o osobach ¶więtych...
A co jeżeli pod każdym postem będę podpisywał się Jezus? Administracja też usunie mi posta? A jeżeli mam taki fetysz, to co wtedy?
Alcioo :33 jest offline   OdpowiedĽ z Cytatem
stare 08.02.2014, 11:55   #7
Libby
Administrator

Sk±d: z kabiny F-14 Tomcat
Reputacja: 15

Je¶li chcesz, żeby Ciebie szanowano, to najpierw uszanuj innych. Skoro kogo¶ to obrażało, to przyjmij to do wiadomo¶ci.
stare 08.02.2014, 11:58   #8
Cytry¶nia

Reputacja: 12

Cytat:
Napisał regulamin
Nie musisz zgadzać się ze zdaniem innego użytkownika, ale zabronione jest obrażanie kogokolwiek ze względu na wiek, płeć, orientację seksualn±, wyznanie itd.
co¶ jeszcze?
Fakt, mimo, że sama jestem katoliczk± i nie wpadłabym na zgłoszenie takiej rangi, to jako takie podpisywanie się jako matka Boga może nie być tak bardzo OK.
Chociaż znam kolesia co ma na nazwisko Bosek, to nikomu chyba nie będzie się to tak kojarzyć

No ale czy aż tak przeszkadza wam to, że Flo nie może nosić takiej rangi?
stare 08.02.2014, 12:00   #9
motyka
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac

Reputacja: 10

sam, ustawiaj±c tę rangę, miałem spore w±tpliwo¶ci, mówiłem, że może nie przej¶ć, ale wstawiłem j± z zastrzeżeniem, że jak kto¶ zgłosi pretensje (uzasadnione w sumie), to rangę zmieniamy. Flo nie sprzeciwiła się (chyba że gdzie¶ tam w odmętach offtopu, to nie wiem) i za jej wiedz± rangę zmieniłem. to chyba wystarczaj±cy powód, żeby zakończyć temat?
kto swe kroki tam skieruje,
temu jeno płacz, rozł±ka.
motyka jest offline   OdpowiedĽ z Cytatem
stare 08.02.2014, 12:04   #10
Lubie
Naczelny Grafik

dobrze, koniec z rang± Flo, a co z nickiem Apokalipsy?

Użytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 go¶ci)

Narzędzia w±tku
Wygl±d

Zasady Postowania