|
|
|
|
#1 |
|
Sk±d: Lublin
Reputacja: 12
|
O.o to jest dopiero ciekawe... Rainbow tak jak piszesz tak zrobiłam i pisze że mam po polsku, ale strona cały czas ma wybrakowane zdania. Spróbuje jeszcze sposobu Liv ale wydaje mi sie że juz tak zrobiłam i nie wiele to dało.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Archeolog Renesansu
Reputacja: 54
|
Jest mnóstwo takich działów, które s± od dawna nieaktywne. Forum potrzebuje generalnych porz±dków, nie tylko tego jednego działu
|
|
|
#3 |
|
Administrator
Sk±d: Warszawa
Reputacja: 103
|
Pola "jakie gry z serii[...]" zostały usunięte z rejestracji. Pole anty-botowe zostaje, podobnie jak informacja do niego doł±czona. Testowali¶my różne możliwo¶ci i ta opcja najlepiej się sprawdza.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
Sk±d: Warszawa
Reputacja: 103
|
Już kiedy¶ ł±czyli¶my/usuwali¶my kategorie na forum(kto¶ pamięta osobne działy dla każdego dodatku?) więc można by było spróbować znowu co¶ zrobić w tym zakresie. Przykładowo osobi¶cie nie jestem przekonany do ilo¶ci kategorii w działach ze zdjęciami, za to wysun±łbym na wierzch forum OJSG(no bo czemu maj± być schowane, skoro takie fotostory jest na stronie głównej, a ma mniej aktywnych tematów?).
Ostatnio edytowane przez Caesum : 26.12.2015 - 21:42 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Archeolog Renesansu
Reputacja: 54
|
Je¶li to cokolwiek wniesie do tematu, to s±dzę, że samo ł±czenie albo usuwanie działów nic nie da, bo posprz±tać trzeba też wewn±trz działów. Jaki¶ czas temu wrzucałam posta, chyba nawet do tego tematu, że dział w offtopie "Sport" jest nieaktywny i tematy s± pozamykane. Na forum s± tematy z 2008r. do których nikt nie zagl±da i nikt z nich nie korzysta. Wiadomo, poradniki to poradniki, inna bajka, ale tematy na końcu offtopa albo przerwane fotostory sprzed 5 lat.. Była już czystka w działach ze zdjęciami, usuwano tematy, w których zdjęcia się nie wy¶wietlały, ale według mnie trzeba to wzi±ć nieco dalej i zdecydować, które nieaktywne tematy usun±ć, bez uogólniania, a każdy wzi±ć jako pojedynczy przypadek. A to łatwe nie jest...
|
|
|
#6 |
|
Sk±d: z Księżyca
Reputacja: 21
|
Imo nawet niektóre poradniki s± trochę z pupy (typu lista imion dla simów na przykład). No i w nazewnictwie tematów przydałaby się jaka¶ konsekwencja. Może to tylko ja, ale u¶mieszki, jakie¶ dziwne znaki interpunkcyjne w nazwach tematów strasznie mnie drażni±. Nie mówię o zmienianiu wszystkiego, w twórczo¶ci użytkowników można im zostawić woln± rękę, ale już w tematach "wspólnych" warto by przeprowadzić lifting.
Plus tak jak wyżej, forum przydałoby się uproszczenie, szczególnie w offtopie. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Archeolog Renesansu
Sk±d: Gliwice
Reputacja: 86
|
zważywszy na znaczny spadek aktywno¶ci użytkowników na całym forum (i w offtopie szczególnie), s±dzę, że można powywalać działy z offtopa, a jeszcze aktywne tematy wrzucić do głównego. Osobny dział pozostawić jeno dla gierek internetowych i ew. pomocy z internetem i komputerami. Poza tym w samym offtopie za dużo tematów jest przyklejonych
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Reputacja: 25
|
Cytat:
![]() Odk±d FTSN upadło i nawet ja przestałem patrzeć przez różowe okulary, że forum można jakkolwiek jeszcze rozwin±ć to przestałem się trochę udzielać, ale wchodzę i czasem co¶ czytam. Tym razem może jednak się wypowiem. Jest jakikolwiek sens sprz±tania działów? Kotelarsky (wybacz za ewentualnie niepoprawny Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 26.12.2015 - 23:07 |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Administrator
Sk±d: Ponyville
Reputacja: 33
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Rainbow : 26.12.2015 - 23:15 |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 10
|
Czemu posiadam 0 reputacji? Z tego co wiem to podstawowa ilo¶ć to 10.
EDIT: Dziękuje Caesum
Ostatnio edytowane przez Nusso : 30.12.2015 - 20:36 |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
| Narzędzia w±tku | |
| Wygl±d | |
|
|