|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Kędziorku, jak ja się cieszę, że wróciłaś ze swoją historią. Buzia ze szczęścia mi się nie zamyka, banan od ucha do ucha.
Tak bardzo czekałam na ten domek, jest wspaniały! Cudownie go urządziłaś. A ogród jest przepiękny i taki funkcjonalny. Zauważyłam też zmianę stylu pisania i bardzo mi się to podoba, rozwinęłaś się. Gratulacje! Kyoko jak zwykle urocza, a Kensei hmmm bardzo bardzo ![]() Chłopczyk słodziutki. Już się nie mogę doczekać na dalsze przygody ![]() Nie daj tym razem tak długo czekać. Pozdrowionka! Cmok
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Cieszę się, że wróciłaś po przerwie, tęskniłam już za twoimi odcinkami!
![]() Co do domku uważam, że jesteś moim budowniczym i dekoratorem wnętrz roku. Oglądam po raz setny zdjęcia domku od zewnątrz i wewnątrz. Domek kształtem już mi się bardzo podobał, muszę od ciebie kochana wziąć lekcje budowania w simsach Ale już do odcinka wstecz. Kyoko bardzo mi się spodobała w nowych ubrankach, a co do płci pięknej, zwanej Kenseiem, to powinnaś mu zmienić nieco wygląd :> Kirito pięknym chłopczykiem jest, na pewno będzie kraść niewinne serca dziewczyn Popłakałam się ze śmiechu jak przeczytałam "Robertos Lama" Uwielbiam cię Kędzia! Kyoko też musiała wspomnieć z domem na drzewie z promocji, co ona nietrzeźwa, nie pasowało by moim zdaniem (zresztą to drzewo już chyba stare, odeszło na emeryturę zasłużoną ) Szkoda, że ogórkowa matka kazała Kyoko zostawić u niej Dolara i Happy. Te zwierzaczki miałyby gdzie latać, bo ogródek duży! No i tyle Herba miała do napisania. Czekam na następny odcinek, i życzę ci Kędziu miłych wakacji
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|