|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
mam problem, gre mam ustawiona na najwyzszych ustawieniach grafiki-tak mi sugeruje karta graficzna. Nvidia geforce gt, pobralam sobie cos takiego jak GeForce Experience i to mi wlasnie ustawilo na najwyzsze parametru gre. wszystko ok, tylko ze np woda i trawa mimo najwyzszych ustawien jest brzydka, trawa nie wyrazna a woda nie przezroczysta. nie wiem jak to naprawic, nigdy nie mialam tego probly dopuki sobie nie zoptynalizowalam grafiki przez ten program. gra sie nie tnie ani nic.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Czy dodatkowe pattern'y mogą powodować prolemy z grafiką lub ogólnie z grą? Wgrałem wczoraj kilka nowych wzorów ale dopiero dziś odpaliłem grę, pierwszy raz przy wejściu do miasta po zrobieniu pauzy gra się po prostu wyłączyła i wyświetliła jakiś błąd. Za drugim razem wszystko było ok ale po uzyciu jednego z nowych wzorów na tapetę dom przy edycji miasta zaczął się błędnie wyświetlać w widoku miasta. Po zmianie wzoru na taki z gry wyświetlanie wróciło do normy. Na wszelki wypadek odinstalowałem te nowe wzory ale szkoda mi ich trochę i chciałem wiedzieć czy to faktycznie one mogą powodować coś takiego czy może któryś inny dodatek...
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|