![]() |
#11 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Piszesz oczywiste rzeczy - to jasne, że ta gra, jako nowość, osiągnie na początku zawrotną cenę. Zawsze tak jest z nowościami, zwłaszcza tak szumnie zapowiadanymi i wyczekiwanymi, i tego nic nie zmieni, ale jakoś nie sądzę, żeby to przeszkodziło prawdziwym fanom serii w jej kupnie. I gdzie widzisz problem z tym brakiem dodatków? Przecież to oczywiste, że ich jeszcze nie będzie! Dla mnie jakieś niedorzeczne jest to, co piszesz - przecież każda część była kiedyś nowością, nikt tego nie miał, więc i nieoficjalnych dodatków nie było... Ale właśnie dlatego trzeba będzie w to grać, by w końcu zacząć tworzyć nowe rzeczy. Uważam właśnie odwrotnie niż Ty - że każdy porzuci dotychczasowe części tylko po to, by przetestować tę najnowszą. Choćby z czystej ciekawości. I dlaczego przeszkadza Ci, że powstało tu 31 stron tematu? Czy to źle? W czym Ty widzisz problem, że ludzie tu dyskutują o każdej nowej ujawnionej ciekawostce, snują domysły, jak gra będzie wyglądać, piszą o swoich oczekiwaniach? Kompletnie Ciebie nie rozumiem w tym miejscu. To jest forum DYSKUSYJNE, więc się tu dyskutuje i produkuje kolejne strony... A sprawa jest nie byle jaka, bo chodzi o najnowszą część gry. Zaliczyłam zonka przy tym wątku w Twoim poście, bo serio nie wiem, dlaczego to dla Ciebie taki problem. ![]() I tak na dobrą sprawę to my jeszcze nic nie wiemy, nie ma żadnych ostatecznych grafik, więc na ten temat nie ma się co tu rozwodzić i lamentować. Wszystko jest w fazie rozwoju, więc ma prawo jeszcze wyglądać niewyjściowo, nawet jeśli jest to współpraca Maxisa i EA. Wszystko się zmieni! Też na początku się zszokowałam, ale inni uświadomili mi, że to tylko szkice, ogólny zarys, więc nie ma się co stresować i podnosić sobie ciśnienia w tym momencie. Naprawdę nie wiem, czy to dzisiejszy ukrop mi tak doskwiera i już nic nie ogarniam, czy Ty serio napisałeś tego posta tak, jakbyś niczego wcześniej nie przeczytał na ten temat. Kompletnie nie rozumiem, o co Tobie chodzi ![]() Ostatnio edytowane przez Malin : 28.07.2013 - 18:39 |
|
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 28 (0 użytkownik(ów) i 28 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|