![]() |
#2 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
O, Diana
![]() ![]() Kilka dobrych rad dla Ciebie: w ustawianiach gry koniecznie przesuń suwak z "Wyostrzaniem krawędzi" bardziej do drugiego końca - takie wyostrone meble w tle strasznie rażą. Jakby co, wyostrzyć można podczas obróbki fotek ![]() Teraz uwaga estetyczna, czysto estetyczna, niektórzy mogą się ze mną nie zgodzić... NIE CIERPIĘ tego zestawu skinów i oczu! Widzę ja na fotkach wielu graczy i nie potrafię zrozumieć, co w nich jest fajnego? Wyglądają, moim zdaniem, bardzo sztucznie. Poza tym, denerwuje mnie ta czerwień na policzkach. Oczy również są słabej jakości (NIE POLECAM dodatków stworzonych przed rokiem 2008 - zazwyczaj mają okropną jakość w porównaniu z tymi "nowszymi"). Tło prezentacji wymaga dopracowania - pusta przestrzeń za simką na kilku zdjęciach wygląda fatalnie. Wykonania fotek samego w sobie się nie czepiam, bo jak na początkującego jest bardzo dobrze! ![]() Sama simka zaś ma zdecydowanie za krótki nos, albo to usta są z a nisko położone. Poza tym, nie mogę się oprzeć wrażeniu, że jest podobna do którejś z eaxisowych twarzy... (pewnie tej od sima Benjamina Wystrzała). Podbródek za bardzo wysunięty do przodu. Co do samego wyglądu, jak już będziesz szukała fajnych skinów i oczu, rozejrzyj się za sensownymi recolorami włosów. Bardzo polecane są te z teksturami Pooklet ![]() Top simki, jako że jest photoskinned, nie przekonuje mnie ![]() ![]() ![]() Do tego, czego się nie przyczepiłam, nie mam zarzutów ![]() ![]() ![]() Na chwilę obecną (rozumiem, że nie chcesz taryfy ulgowej), to będzie 5/10. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|